Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506960 Aracın alt kısmında fotoğrafını eklediğim bölümden çok az su damlıyor. Yani en azından ben su olduğunu düşündüm. Kokusu yok ve hafif kaygan bir sıvı. Aracın altındaki bu parçanın ismi nedir? Neden damlıyor acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506962 Merhabalar, Eğer su ise çok fazla seçenek yok aslında. Klima çalışır durumdayken damlıyorsa soğuk borular üzerindeki yoğuşmuş su veya tahliye suyu olabilir. Cam suyu kabından olabilir. Antifrizliyse radyatör suyu olabilir, eksilme var mı kontrol etmek gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506965 benim arabadanda dün dikkatimi çekti su damlıyordu.muhtemelen klima suyu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl Yazar comment_506971 Su eksiltme yapmıyor. Fotoğraftaki parça ne acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506972 Hangi parça nedir? Suyun nereden geldiği de belli değil ben anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506973 Taş mı var orada . Parçayı çizerseniz anlayan olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20197 yıl Yazar comment_507020 Siyah hortumlar otomobilin hangi sistemine ait? Bu hortumlarla gelen su beyaz plastik kısımdan damlıyor. --1 dakika sonra eklendi-- 14 saat önce, İsmail Kontbay yazdı: Taş mı var orada . Parçayı çizerseniz anlayan olur Galiba hortumlarım üst kısmına taş sıkışmış. Tam tespit edemedim. --2 dakika sonra eklendi-- Siyah hortumları kastediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20197 yıl Solution comment_507023 Fren sistemi ile alakalı borular tahmin im .başka bir araçta abs beyninden çıkan boruların aynısı --14 dakika sonra eklendi-- Siyah hortumlar da fren sistemine ait Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20197 yıl Yazar comment_507037 23 dakika önce, A.Coşar yazdı: Klimadan gelen su olduğunu düşünüyorum. Ben de öyle olmasını umuyorum. Çünkü devamlı olmuyor. Ön sağ koltuğun alt kısmına denk geliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın