Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl comment_505486 Merhaba dostlar Trend x 2011 model arabamın çakmaklık çalışmïyordu sigortasının bozulduğunu gördüm çakmaklık 20 ampermiş. Sanayiye gitmek yerine şimdilik sis lambası sigortasını takıcaktım sis lambası yok arabada boş o yüzden sis lambasıda 20 amper takarken daha tam oturtmadan ucu deliğe değince küçük bir kıvılcım çıktı bunun sebebi nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl comment_505490 Taktığın sigortada yandı muhtemelen.Eğer öyleyse çakmaklık tesisatında biryerlerde kısa devre var.Çakmaklıktaki iç kısmı çıkar ( sigara yakmak için ısınan kısmı). Çakmaklıkta takılı şarj aleti falan varsa onuda çıkar.Sonra yeni bir sigorta tak.Sigorta atmıyorsa şarj aleti yada çakmaklığın ısınan rezistanslı parçasında problem vardır.Yinede sigorta atıyorsa çakmaklığa giden tesisatın kontrol edilmesi lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl Solution comment_505498 çamkalıkta takılı bir şey varsa normal yoksa değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl Yazar comment_505499 Şimdi, Ozan Kar yazdı: çamkalıkta takılı bir şey varsa normal yoksa değil. ben o işlemi yaparken çakmaklıkta çakmak vardı yani ısınan alet vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20197 yıl comment_505559 21 saat önce, Koray Eraslan yazdı: ben o işlemi yaparken çakmaklıkta çakmak vardı yani ısınan alet vardı. basılı mıydı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın