Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20197 yıl comment_505364 Herkeze merhaba size bir konu hakkında danışmak istiyorum konu şu ki " Sonradan mercek takılan far muayeneden geçermi " daha öncesin bu konu hakkında bilgi var ama eski peki led xenon la gecermi mercekli şekilde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20197 yıl comment_505366 led xenon geçiyor bizzat geçtim de senin dediğine rastgelmedim hiç takipteyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20197 yıl comment_505374 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Otomobiller Hakkında > Sigorta, Kasko, MTV, Ceza ve Muayene kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20197 yıl comment_505442 Ben 2 defa geçtim far ayarı dahil kusursuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl comment_505456 10 saat önce, Eren K. yazdı: Ben 2 defa geçtim far ayarı dahil kusursuz. xenonla değildir sanırım? halojen veya ne yazık ki led olursa ne olduğu pek önemli değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl comment_505496 13 saat önce, Ozan Kar yazdı: xenonla değildir sanırım? halojen veya ne yazık ki led olursa ne olduğu pek önemli değil. İkisinde de bildiğimiz xenon takılı. Bende geçmez diye hazırlamıştım kendimi ilk girerken. Geçince ikinci muayeneye de farları değişmeden girdim ve yine kusursuz geçti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl comment_505500 12 dakika önce, Eren K. yazdı: İkisinde de bildiğimiz xenon takılı. Bende geçmez diye hazırlamıştım kendimi ilk girerken. Geçince ikinci muayeneye de farları değişmeden girdim ve yine kusursuz geçti. şanslısın normalde kesinlikle geçmez. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın