Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57658 Arkadaşlar,ön camın altı ile ön göğüs plastiğinin birleştiği yere siyah sünger çekmişler,altı yapışkanlı,o bölümden bir tırıltı geliyor son günlerde,o süngerin bir kısmını sizler görün diye çıkarttım,fotolar aşağıda : Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57661 Bu arada o çıkarttığın şey ses izolatörü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57665 Bu arada o çıkarttığın şey ses izolatörü. Ahanda işte tam oradan ses geliyor tırrrr diye....ama tam neresi dersen sanırım tam ortadaki ışık sensörünün önündeki ses iolatörü bölümünden geliyor....Bir sünger sıkıştırdım oraya bakiim yarın ne olacak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57707 O sünger yerinden çıkarsa en sağlam çözümü üst konsolu demonte ettirip yenisini taktırmak sayın abicim, tornavida vb ile şansa geri sokulabilirse ne ala ama daha fazla da çekip çıkarma konsolu boydan boya sarıyor altında kauçuk bir fitille beraber.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57736 Bora hep ben adamın cigerini sökerim derken ciddi söylüyormuş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57755 adı üstünde ses izoletörü. demekki dışardan gelen sesleri absorbe edip tırr diye bir sese dönüştürüyor şaka bir yana benimde torpido açma düğmesinden bir titreşim sesi geliyor... araçların geçirdiği kış sayısı arttıkça bu tür sesler de artıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57760 Bu ne ya.. Sizin arabalar pertten toplama falanmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57762 Sıcaklar başlayınca ses mes kalmaz. Plastikler salıverir kendini Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57823 Bu ne ya.. Sizin arabalar pertten toplama falanmı? Sattın kurtuldun tabii, konuş şimdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57827 yok çok ses duydum da forumda focustan gelen...vızırtı tıkırdı su bu...TIRIL TIRIL diye bir ses hiç duymamıştım (yapışkanlı,o bölümden bir tırıltı geliyor ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57855 Hımmm... Tak, tak, tak....takırtı Tık, tık, tık........tıkırtı Zır, zır, zır.........zırıltı Vız, vız vız........vızıltı veya vızırtı Tır, tır tır.......... tırıltı Bir terslik yok gibi Çocukluğum: Mart 29, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57961 naptın yaw....niye söktün ki...görmesekte olurdu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl Yazar comment_57974 naptın yaw....niye söktün ki...görmesekte olurdu.... Çok ciddi bişi diil,altına Çift tarafı yapışkan bant yapıştırıp yeniden taktım,bir sorun yok şimdilik....Sanırım alttaki kauÇuk fitilden geliyor ses,o ses iÇinde ön konsol söktürtülmez abi,boşver gitsin zamanla düzelir düzelmezsede önemli diil fazla duyulmuyor zaten..Ses "tırıl tırıl" hani cama sinek takılır,dışarı Çıkmaya Çalışırda ses Çıkar ya öööle bişiii....)) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın