Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504907 20 yaşında focus sevdalısı bir kardeşinizim. Aracımla alakalı sorun oluştu mu kafam rahat bir şekilde , " kazık yemediğimi bile bile ", arabamın sorunlarını ve bakımını yaptıracak bir özel servis arıyorum. Mümkünse uzmanlığı sadece FORD marka üzerinde olsun. Önerilerinizi bekliyorum. Haziran 4, 20197 yıl Anıl Atakan Atmaca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504908 Otomatik MesajBu konu, Focus I > Ford Garajı > Mk1- Genel Bilgiler kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl Yazar comment_504912 41 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu kategorideki önerilere baktınız mı? Baktım fakat bana biraz reklammış gibi geldi bazı yorumlar , o yüzden kendim konu açma gereği duydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504913 11 dakika önce, Anıl Atakan Atmaca yazdı: Baktım fakat bana biraz reklammış gibi geldi bazı yorumlar , o yüzden kendim konu açma gereği duydum. Peki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın