Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57571 bir deneyelim madem... Alperen daha önce gitmediysen ana kapıdan giriş yap...diyeri yolu uzatıyor....ve epey yer var bir göz atmadan oturma.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57573 Bizden kıskandılar ya, aynı yerde kahvaltı yaptık ya geçen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57576 Ooooo, evim evim güzel evim... Epeydir uzaktayım Eryaman'a... Daha doğrusu Ankara'ya. Şehir dışında geçen iş ziyaretlerini neticelendirip dönüyorum Ankara'ya kısmetse hafta sonu... Eryaman'da mı oturuyorsunuz yoksa Bekir Bey??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57577 Alperen daha önce gitmediysen ana kapıdan giriş yap...diyeri yolu uzatıyor....ve epey yer var bir göz atmadan oturma.... Gitmiştim abi, biliyorum.. ama kahvaltı yapmamıştım hiç.. Bizden kıskandılar ya, aynı yerde kahvaltı yaptık ya geçen Yörü git... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57579 evet ..yine gelecek olursan haberimiz olsun..... Gelirsem haber ederim mutlaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57586 Ooooo, evim evim güzel evim... Epeydir uzaktayım Eryaman'a... Daha doğrusu Ankara'ya. Şehir dışında geçen iş ziyaretlerini neticelendirip dönüyorum Ankara'ya kısmetse hafta sonu... Eryaman'da mı oturuyorsunuz yoksa Bekir Bey??? yok..yok...oraya uzağım aslında ama ne yaparsınız iyi zaman geçirmek için gidiyoruz..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57590 Bizden kıskandılar ya, aynı yerde kahvaltı yaptık ya geçen yine geldiğinde hep birlikte yaparız.... bu kez gölbaşına gideriz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57595 Ben ne zaman Ankaraya gelsem Ulaşan da kahvaltımı yapardım...Bekir Bey...........biliyonuzmu gölbaşında göl manzaralı yaz kış cok güzel olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57597 Gerçekten güzel,Ankaralı üzülmesin hiç deniz yok diye göl neyinize yetmiyor:D Sessiz sakin bir ortam.. hadelen çakma izmirlimisin olum sen...duymıyım bidaha....ne oya göl möl mayamı calıcagız falan demen gerekiyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57598 hadelen çakma izmirlimisin olum sen...duymıyım bidaha....ne oya göl möl mayamı calıcagız falan demen gerekiyordu... ya tutarsa? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57599 Ben ne zaman Ankaraya gelsem Ulaşan da kahvaltımı yapardım...Bekir Bey...........biliyonuzmu gölbaşında göl manzaralı yaz kış cok güzel olur... işte bir hafta önceki gölbaşı...tamamen donmuştu...o yüzden bu hafta buraya gittik..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın