Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

hafta sonu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hafta içinde forum da konuşulmuştu kahvaltı....bende hafta sonu havanın iyi olmasından faydalanıp eşim ile birlikte kahvaltı için gittiğimiz yerden bir kaç kare resim aldım...tabii tamamen amatörce ...

img0047ghh.jpg

Yanıtlama zamanı:

göksu park?

yanılıyor da olabilirim..

bu arada neden fotoların kimisini görüyorum dakimisini göremiyorum anlayabilmiş değilim.. fortiguard engelliyorsa hepsini engellemesi lazım..

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

göksu park?

evet....bildiniz.... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

göksu park?

bu arada neden fotoların kimisini görüyorum dakimisini göremiyorum anlayabilmiş değilim.. fortiguard engelliyorsa hepsini engellemesi lazım..

muhtemelen henüz ben yüklerken bakmaya çalışmıssın....aynı anda olunca görememiş olabilirsin.. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bekir Bey, kahvaltı mekanı ve sofradan bir foto yok mu acaba?

Foto yoksa bile yorum alabilir miyiz?

Ayrıca şuan da göremiyorum kimisini..

Alperen ne yazıkki kahvaltı resmi çekemedim....nedenide geldiğinde zaten zor duruyordum....ben sabah erken kahvaltı yaparım tabii gecikince hemen başladım....daha öncede yazmıştım...burda hem açık büfe hemde kahvaltı tabağı veren yerler var...bence deneme yanılma ile sana hitap eden yeri bulabilirsin.. .değişiklik oluyor manzara (göl kuş kaz) keyifli....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzel yer, geçen yaz akşamı forumdan bikaç arkadaşla ufak bir buluşma gerçekleştirmiştik. :kıhkıh:

evet ..yine gelecek olursan haberimiz olsun..... :D

Yanıtlama zamanı:

Alperen ne yazıkki kahvaltı resmi çekemedim....nedenide geldiğinde zaten zor duruyordum....ben sabah erken kahvaltı yaparım tabii gecikince hemen başladım....daha öncede yazmıştım...burda hem açık büfe hemde kahvaltı tabağı veren yerler var...bence deneme yanılma ile sana hitap eden yeri bulabilirsin.. .değişiklik oluyor manzara (göl kuş kaz) keyifli....

bir deneyelim madem...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.