Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57540 Hafta içinde forum da konuşulmuştu kahvaltı....bende hafta sonu havanın iyi olmasından faydalanıp eşim ile birlikte kahvaltı için gittiğimiz yerden bir kaç kare resim aldım...tabii tamamen amatörce ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57544 göksu park? yanılıyor da olabilirim.. bu arada neden fotoların kimisini görüyorum dakimisini göremiyorum anlayabilmiş değilim.. fortiguard engelliyorsa hepsini engellemesi lazım.. Mart 28, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57547 göksu park? yanılıyor da olabilirim.. evet....bildiniz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57556 göksu park? yanılıyor da olabilirim.. bu arada neden fotoların kimisini görüyorum dakimisini göremiyorum anlayabilmiş değilim.. fortiguard engelliyorsa hepsini engellemesi lazım.. muhtemelen henüz ben yüklerken bakmaya çalışmıssın....aynı anda olunca görememiş olabilirsin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57559 Bekir Bey, kahvaltı mekanı ve sofradan bir foto yok mu acaba? Foto yoksa bile yorum alabilir miyiz? Ayrıca şuan da göremiyorum kimisini.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57561 Güzel yer, geçen yaz akşamı forumdan bikaç arkadaşla ufak bir buluşma gerçekleştirmiştik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57564 Bekir Bey, kahvaltı mekanı ve sofradan bir foto yok mu acaba? Foto yoksa bile yorum alabilir miyiz? Ayrıca şuan da göremiyorum kimisini.. Alperen ne yazıkki kahvaltı resmi çekemedim....nedenide geldiğinde zaten zor duruyordum....ben sabah erken kahvaltı yaparım tabii gecikince hemen başladım....daha öncede yazmıştım...burda hem açık büfe hemde kahvaltı tabağı veren yerler var...bence deneme yanılma ile sana hitap eden yeri bulabilirsin.. .değişiklik oluyor manzara (göl kuş kaz) keyifli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57567 Güzel yer, geçen yaz akşamı forumdan bikaç arkadaşla ufak bir buluşma gerçekleştirmiştik. evet ..yine gelecek olursan haberimiz olsun..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57570 Alperen ne yazıkki kahvaltı resmi çekemedim....nedenide geldiğinde zaten zor duruyordum....ben sabah erken kahvaltı yaparım tabii gecikince hemen başladım....daha öncede yazmıştım...burda hem açık büfe hemde kahvaltı tabağı veren yerler var...bence deneme yanılma ile sana hitap eden yeri bulabilirsin.. .değişiklik oluyor manzara (göl kuş kaz) keyifli.... bir deneyelim madem... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın