Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Focus Arka Sol Kapıya Elektrik Gelmiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar

Bugün aldığımız 2012 model 3 kasa focusun sol arka kapıya sanırım elektrik gelmiyor.

Dugmede ışık yok

Çam acilip kapanmıyor sürücü tarafından da açılıp kapanmıyor 

Kapı kumandadan da kabin içerisindeki kilit dugmesinden de açılıp kapanmıyor.

Arka kapılar için sigorta mevcut mu yada sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 

Yanıtlama zamanı:

Modülde problem olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Sadece sol tarafsa, sigorta değildir sağ sol ayrı değil diye hatırlıyorum. Yine de kılavuza bakarsınız cevap olur.

Soketlerle ilgili sorun olabilir (oksidasyon, temassızlık vs.) ya da Tuncay beyin dediği gibi modül olabilir. Kolayca söküp bakabilirsiniz, multi metre vs. ile hattı kontrol edebilirsiniz.

• Yakup Ç. A., başlığı 2012 Focus Arka Sol Kapıya Elektrik Gelmiyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Semih O. yazdı:

Sadece sol tarafsa, sigorta değildir sağ sol ayrı değil diye hatırlıyorum. Yine de kılavuza bakarsınız cevap olur.

Soketlerle ilgili sorun olabilir (oksidasyon, temassızlık vs.) ya da Tuncay beyin dediği gibi modül olabilir. Kolayca söküp bakabilirsiniz, multi metre vs. ile hattı kontrol edebilirsiniz.

Elimizde herhangi bir klavuz mevcut değil. Soketleri kontrol etmek için videodan anladığım kadarıyla kapı iç döşemesini sokup kontrol etmem gerekiyor degilmi. Kapı içerisi haricinde farklı biryerde soket vs. Eğer varsa dışardan döşeme içine doğru kontrol edeyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 

Yanıtlama zamanı:

Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır.

Teşekkür ederim yarın bakacagim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 saat önce, Teoman S. yazdı:

Önce düğmeyi soktum soketleri kontrol ettim sorun yok gibi görünüyordu. Kapı döşemesini sokup modülü kontrol ettim. Modülü başka araca takarak denedim çalıştı. Diğer araçtaki modülü sorun olan araca taktım çalışmadı. Başka ne olabilir 

Yanıtlama zamanı:

Ozaman sorun tesisatta kopukluk / temassızlık gibi duruyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.