Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503886 Merhaba arkadaşlar Bugün aldığımız 2012 model 3 kasa focusun sol arka kapıya sanırım elektrik gelmiyor. Dugmede ışık yok Çam acilip kapanmıyor sürücü tarafından da açılıp kapanmıyor Kapı kumandadan da kabin içerisindeki kilit dugmesinden de açılıp kapanmıyor. Arka kapılar için sigorta mevcut mu yada sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503896 Sadece sol tarafsa, sigorta değildir sağ sol ayrı değil diye hatırlıyorum. Yine de kılavuza bakarsınız cevap olur. Soketlerle ilgili sorun olabilir (oksidasyon, temassızlık vs.) ya da Tuncay beyin dediği gibi modül olabilir. Kolayca söküp bakabilirsiniz, multi metre vs. ile hattı kontrol edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl Yazar comment_503904 4 saat önce, Semih O. yazdı: Sadece sol tarafsa, sigorta değildir sağ sol ayrı değil diye hatırlıyorum. Yine de kılavuza bakarsınız cevap olur. Soketlerle ilgili sorun olabilir (oksidasyon, temassızlık vs.) ya da Tuncay beyin dediği gibi modül olabilir. Kolayca söküp bakabilirsiniz, multi metre vs. ile hattı kontrol edebilirsiniz. Elimizde herhangi bir klavuz mevcut değil. Soketleri kontrol etmek için videodan anladığım kadarıyla kapı iç döşemesini sokup kontrol etmem gerekiyor degilmi. Kapı içerisi haricinde farklı biryerde soket vs. Eğer varsa dışardan döşeme içine doğru kontrol edeyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl comment_503906 Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl Yazar comment_503907 3 dakika önce, Teoman S. yazdı: Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır. Teşekkür ederim yarın bakacagim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl comment_503912 Kullanım kılavuzlarına buradan ulaşabilirsiniz. https://www.ford.com.tr/ford-sahipleri/aracim/tanitma-ve-kullanim-kilavuzlari Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl Yazar comment_503990 16 saat önce, Teoman S. yazdı: Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır. Önce düğmeyi soktum soketleri kontrol ettim sorun yok gibi görünüyordu. Kapı döşemesini sokup modülü kontrol ettim. Modülü başka araca takarak denedim çalıştı. Diğer araçtaki modülü sorun olan araca taktım çalışmadı. Başka ne olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl comment_503993 Ozaman sorun tesisatta kopukluk / temassızlık gibi duruyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın