Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503665 Yaklasik 6-7 aydır dış sıcaklık sensörüm arizaliydi. -4 c de -24 yazıyordu.Haziran Ayinda bakimla beraber degistiririm dedim ve degistirmedim.Sicaklardan dolayı bir haftadir kullandigim klima iki gündür sıcak hava veriyor.Klimanin sogutmamasiyla beraber dikkatimi çeken dış sıcaklık -40 derecede sabit kaldı.Acaba dış sıcaklık sensörunun etkisiyle klima sogutmamazlik yapar mi..Bugun klimanin gazini ölçtum sorun yok dedi bana.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503668 Dış sıcaklık 4 derece altındayken klima kompresörü devreye girmez. Yani bozuksa çalışmayacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl Yazar comment_503670 53 dakika önce, Semih O. yazdı: Dış sıcaklık 4 derece altındayken klima kompresörü devreye girmez. Yani bozuksa çalışmayacaktır. Dış sıcaklık -40 gösterdiği icin kompresör devreye girmiyor mi acaba.yarin bu sensörü ford serviste degistirirsem acaba duzelir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503671 Şimdi, İbrahim su yazdı: Dış sıcaklık -40 gösterdiği icin kompresör devreye girmiyor mi acaba.yarin bu sensörü ford serviste degistirirsem acaba duzelir mi Aynen öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl Yazar comment_503672 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Aynen öyle. Cevaplariniz için cok teşekkür ederim..fiyat ne cikar acaba serviste yakin zamanda degistiren oldu mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503673 11 dakika önce, İbrahim su yazdı: Cevaplariniz için cok teşekkür ederim..fiyat ne cikar acaba serviste yakin zamanda degistiren oldu mu Tahminim serviste 300 tl civarıdır, tamamen tahmin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl Yazar comment_503706 15 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Tahminim serviste 300 tl civarıdır, tamamen tahmin. Bugun servise aldim donanimsal bir arıza bulunmadigini soylediler.modul yukleyecegiz dediler 45 dk bekledikten sonra test sürüşü yapıldı derece -32,-33 araligina geldi.usta daha kapsamli bir modül yüklemesi yapmam lazim dedikten bir buçuk saat sonra genearac test sürüşune gitti.ama ayni sey oldu.derece -32 civarinda kaldi.usta biraz yol yapın bir haftayankadar duzelmezse gelin beyinin yardımcı kısımlarını incelemem gerekebilir dedi.bu durumla karşılaşan var mıdır acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl comment_503712 2 saat önce, İbrahim su yazdı: duzelmezse Düzelirse 3-5 saatte düzelir, yoksa başka bir sorundur. Sensör fiyatını sordunuz mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl Yazar comment_503713 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Düzelirse 3-5 saatte düzelir, yoksa başka bir sorundur. Sensör fiyatını sordunuz mu? Servisten geleli 3-4 saat oldu .duzelme yok araba gölgede -40 ölçüyor.işin yazılımsal olması canımı sıktı o an sormayi unuttum.sorunu bulmak icin daha genis bir zamanda getirin inceleyelim dediler.sorun ciddi midir acaba. beyinin bir kismina yazılım atılması gerekebilir dediler.ilerde sorun yaratır mi..fordun kendi servisinde islem yapıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl comment_503715 Bir saat önce, İbrahim su yazdı: sorun Pek güvenemedim o servise... İlerde problem falan olmaz, arıza bulunur/yapılır sorun ortadan kalkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl Yazar comment_503716 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Pek güvenemedim o servise... İlerde problem falan olmaz, arıza bulunur/yapılır sorun ortadan kalkar. İlginiz için cok teşekkür ederim hocam.. Hatay'da gidebilecegim tek yetkilisi ford servisi ovalı.sali günü ilk isim arabayi almak olacak.yardimci beyin mi dir nedir tam anlayamadim derinlemesine inceleyecekler.umarim sorun olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl comment_503718 26 dakika önce, İbrahim su yazdı: yardimci beyin Ben anlamadım, bu nedir? Bcm mi demek istedi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20197 yıl Yazar comment_503719 7 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben anlamadım, bu nedir? Bcm mi demek istedi acaba? Vallahi üstadım tam olarak gcm demedi bana.bir modul yüklenecek dedi.45 dk da yüklendi.test sürüsünden sonra ise yaramayinca başka bir modül yuklediler.gecen muhabbetler bunlar.en sin çıkışta sizden ucret almayacaz arabada birwz yol yapın düzelir dedi.duzelmezse daha geniş zamanda aracı getirin yardımcı beyinleti inceleyecez.bende adama dedim ki donanimsal degil diyorsunuz yani dimi dedim evet yazilimsal dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20197 yıl comment_503771 Sıcaklık sensörü sanırım ECU ya bağlı. Bununla ilgili BCM, klima modülü ve IPC modülleri de var. Sanki yazılımsal değil gibi ama, yine de ustanın bildiği bir şey vardır. En kötü otosan desteği ile çözerler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl Yazar comment_503864 Bugün okula giderken -40 dereceden yavas yavas düştüğünü gördüm.okul yokunu uzattim -40 tan 18 dereceye kadar geldi.buzlanma lambasi söndü .simdi dersten çıktım eve gideceğim dis sıcaklık -11 dereceden bir anda -22 dereceye ulasti...bu is sanki yazılımdan cok dış sıcaklık sensörunun bozuk olmasından kaynaklanıyor gibime geldi..yarin ustaya bunlari anlatacam bakalim.sonuc ne olacak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın