Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20197 yıl comment_503126 Auto gaz İtaliano şimdiki adı ile Vialle marka kit aracım 2008 model otomatik focus benzin/lpg aracın ilk sahibi taktırmış o dönem enjektörleri o zamana göre iyi idi ama şimdi Valtek enjektör sınırlı lpg beynine göre bakıyorlar sıkıntılı biraz sesli çalışıyor şuan kiti değişecek olsam bakmak için kit güzel ama ( Vialle 4 Silindir Lpdi Direkt Enjeksiyon Sistem) sistem sadece bilgi amaçlı fiyat konusunda pahalı ama ömürlük fiyat 6500 nakit Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20197 yıl Yazar comment_503133 @rıdvan cano kadar fazla vermeye gerek yok bence. Çünkü benzinli ile dizel arasında ağaşı yukarı o kadar fark var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20197 yıl comment_503144 ben sadece farklım bir sistem bildirmek için yazdım elbette makul bir sitem daha iyidir cok abartılı sistem ücreti de fazla olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20197 yıl Yazar comment_503151 1 saat önce, rıdvan can yazdı: ben sadece farklım bir sistem bildirmek için yazdım elbette makul bir sitem daha iyidir cok abartılı sistem ücreti de fazla olacaktır Teşekkürler cevabınız için. Farklı bilgi her zaman iyidir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503345 lovato hangi serisini taktırdınız? Obd 2. Serisi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın