Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20197 yıl comment_501529 Merhaba. Aracım 2016 Model Focus 3 SW. Kabin içerisine pedalların olduğu bölümden soğuk hava girişi olmakta. Bu sorundan aracı yetkili servise götürdüğümde kalorifer kazanında sorun olduğunu ve garantiden kazanın değiştiğini söylediler. Aynı sorun azaldı ama tam anlamıyla kesilmedi. Gene pedalların üzerinden fakat bu sefer kaput açma kolunun oradan esmekte ve bu sorunu gittiğim servis çözemedi. Böyle bir durum başına gelen var mı yada bilgisi olan? Hangi servise götürmeliyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20197 yıl comment_501533 Viraj dönerken mi? Burada iki ayrı konu mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl Yazar comment_501584 Viraj olarak özel bir durum söz konusu değil. Düz yolda soğuk hava girişi oluşmaktadır. Aracın herhangi bir kaza geçmişi bulunmamaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl Yazar comment_501609 20.04.2019 - 22:03 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Viraj dönerken mi? Burada iki ayrı konu mevcut. Virajlarda değil düz yolda giderken kabine soğuk hava girişi olmaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl comment_501614 direksiyon mafsalının etrafında şasiye oturduğu bir lastik var o tam oturmamışsa ordan gelir içeri başka orlarda geçiş yok ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl Yazar comment_501624 Söylediğiniz yer benimde aklıma gelmişti. oraya da baktırdım malesef oradan da hava girişi yok. ? Kapı lastiklerini de kontrol ettim oradan da herhangi bir hava girişi yok. Kaç zamandır uğraşıyorum bir türlü bulamadım nereden geldiğini Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın