Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Özsoy

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Özsoy Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus SW TDCİ Titanium
  • Meslek:
    Finans
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

557 profil görüntüleme

Burak Özsoy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Söylediğiniz yer benimde aklıma gelmişti. oraya da baktırdım malesef oradan da hava girişi yok. ? Kapı lastiklerini de kontrol ettim oradan da herhangi bir hava girişi yok. Kaç zamandır uğraşıyorum bir türlü bulamadım nereden geldiğini
  2. Virajlarda değil düz yolda giderken kabine soğuk hava girişi olmaktadır.
  3. Viraj olarak özel bir durum söz konusu değil. Düz yolda soğuk hava girişi oluşmaktadır. Aracın herhangi bir kaza geçmişi bulunmamaktadır.
  4. Merhaba. Aracım 2016 Model Focus 3 SW. Kabin içerisine pedalların olduğu bölümden soğuk hava girişi olmakta. Bu sorundan aracı yetkili servise götürdüğümde kalorifer kazanında sorun olduğunu ve garantiden kazanın değiştiğini söylediler. Aynı sorun azaldı ama tam anlamıyla kesilmedi. Gene pedalların üzerinden fakat bu sefer kaput açma kolunun oradan esmekte ve bu sorunu gittiğim servis çözemedi. Böyle bir durum başına gelen var mı yada bilgisi olan? Hangi servise götürmeliyim?
  5. Ford.com üzerinden son sürümü indirip aracıma kurdum. Sorunuz bir şekilde güncelleme işlemi gerçekleşti. Samsung S8 kullanıyorum ve telefonumda Android Auto kurulu. Güncelleme sonrasında herhangi bir sorun oluşmadı. Direksiyon üzerindeki bütün tuşlar çalışmaktadır.
  6. Merhaba. Focus Titanium araç kullanmaktayım. geçerli Sync 3 ekranın versiyonu 2.2

    Wireless bağlayıp güncelleri arattığımda herhangi bir sonuç alamamaktayım. Nasıl yapabileceğim konusunda yardım edebilir misiniz.  

    1. Önceki yorumları görster  2 more
    2. Murat Kav.

      Murat Kav.

      Bu işlem için hesap oluşturmak gerekmiyor. Yukardaki yazıda verilen linklere girmedin mi?

      Ben de yazılım var. Ama 2.8GB boyutunda. İstanbuldaysan elden verebilirim. Kurtköydeyim ben.

    3. Burak Özsoy

      Burak Özsoy

      bende istanbuldayım. müsait olduğunuz zaman gelip almak isterim. telefon numaranı gönderebilirsen sevinirim. 

    4. Murat Kav.

      Murat Kav.

      05309622969'dan ulaşabilirsin..

  7. Frenlere tanıdık Bmw yetkili servisinde baktırdım. Yeni balataların sertleştiğini ve balata yüzeyinde herhangi bir sorun olmadığını söylediler. bende arada kaldım.
  8. Vermiş olduğunuz adrese konuyu anlatan bir şikayet mesajı yazdım. Yardımınız için teşekkürler.
  9. Merhabalar ; 25.000 km de aracımı yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle İstinye Otokoç'a götürdüm. Aracı test etmişler ve direksiyon kutusunu bozuk olduğunu ve direksiyon kutusunun garanti kapsamında değiştirileceğini ayrıca aracın ön fren balatalarının değişmesi gerektiği bilgisini verdiler. Bende değişimi telefonda onayladım. Değişiklikler yapıldıktan sonra aracımı teslim aldım. Değişim sonrası frenlerden memnun değildim ve Otokoç'u arayıp sorduğumda balataların yeni değişmesinde dolayı alışma sürecinde olduğu bilgisini verdiler. Bende bu bilgi üzerine bu konunun üzerinde pek durmadım. Fakat aracım 28.000 km geldiğinde frenlerden ses gelmeye başladı. Bu ses üzerine Ataşehir Otokoç'a aracımı götürdüm, durumu anlattım. Bir kaç saat sonra Ataşehir Otokoç'tan arayıp ön fren disklerinde çizik olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Ben nasıl olduğunu sorunca balata ile disk arasına taş girmiş olabilir dediler, bende hangi dikte sorun yaşadığımı sorunca iki ön fren diskinde aynı sorun olduğunu söylediler. Aracı almak için Ataşehir Otokoç'a gittim, sorunu görmek istediğimi beyan ettim. Aracı kaldırıp baktığımızda aynı büyüklükte ve aynı derinlikte iki diskte de çizik var. Açıkçası böyle bir taş girme şekli yok dedim, aracımı teslim aldım. Daha sonradan Ataşehir Otokoç'a bir tanıdık buldum ve aracıma tekrardan baktırdığım zaman bana söylenen şey ; yeni balatalarda herhangi bir sorun olmadığı eski balatalar bittiği için diski çizdiği söyledi ve bunun garanti kapsamına girmediği bilgisi verildi. Burada benim hata mı sorduğum zaman balataları geç değiştirdiğim söylendi. Bu durumda İstinye Otokoç'ta hata yok mu ? maden böyle bir durum var benimle neden paylaşmamışlar diye sorduğumda frenleri değiştiren kişinin hatası olabileceğini söylediler. Servisin hatasının ceremesini neden ben çekiyorum?? Bu durumda ne yapmam gerekmektedir. Geri dönüş yapabilirseniz sevinirim. Herkese İyi Günler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.