Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499301 Arkadaşlar merhaba , 2015 Trend donanım Focus3 şirket aracım var.Arabada ford Sync haliyle bulunmuyor. Arabanın sadece usb bağlantı noktası bulunmakta. Android telefonumu arabaya bağlamak istediğimde de haliyle USB den cihazı görmemekte. Arabada aux çıkışta bulunmamakta. Bu arabaya telefon bağlayıp ses çıkışını araç hoparlörlerinden alma şansı varmıdır ? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499309 44 dakika önce, gorkem guner yazdı: Arkadaşlar merhaba , 2015 Trend donanım Focus3 şirket aracım var.Arabada ford Sync haliyle bulunmuyor. Arabanın sadece usb bağlantı noktası bulunmakta. Android telefonumu arabaya bağlamak istediğimde de haliyle USB den cihazı görmemekte. Arabada aux çıkışta bulunmamakta. Bu arabaya telefon bağlayıp ses çıkışını araç hoparlörlerinden alma şansı varmıdır ? Teşekkürler. usb ile sadece iphoneları görür. İphonelarında spotfy listesini desteklemez sürekli karışır. Ben de yıllarca araştırıp çözümü çok geç buldum. Çözüm bluetooth ve aux bağlatmak. Aşağıdaki konuya bak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499310 Nasıl bağlayıp? AUX eklenebilir, BT modül eklenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499366 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Nasıl bağlayıp? AUX eklenebilir, BT modül eklenebilir. MK1 Focusun orjinal teybine yine aslında var olan ve sanıyorumki görüp alışık olmadığımız oem USB bağlayıp müzik dinleyen insan gördüm. Bu cihazlara en donanımsız araçlarda dahi takla attırmak sanırım mümkündür fakat pratiği zordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl comment_499409 letgodan 20 liraya blutut kulaklık alıp içini açıp auxa bağlamak en ekonomik olanı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın