Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çizik giderici.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

dediğim gibi usta işi uğraşmak gerek....

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 19k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arabamda bu tatil dönüşü yıkamacının işi bitince kılcal çizikler gördüm.. bir kurşun kalem şeklinde matlaşma şeklinde harelerde var, L şeklinde, U şeklinde vb 3-4 yerde.. yine açtım ağzımı.. yıkamacı

• siyah oje...

• Deneyebilirsin. Bu araç beyaz:)

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ondan diyom ya..salla sözkonusu siyahsa...deli ediyor adamı samet deli uğraşıyor.. :)

Yanıtlama zamanı:

hepimiz Sametiz... :)

Yanıtlama zamanı:

Ogün istanbul da olsam Samet e uğrardım..bende de kaputta iki tana minik çapta taş dan dolayı saç a kadar inmiş iz var...sen zımpara falan dedin ya...indim baktım kaputa iki minik zede..şimdi ben zımpara ile buna girişsem.... muhtemelen önce yumruk kadar sonra artık tüm kaput .... bunları düşününce şimdi inan gözüme gözükmez hale geldi...hakkaten bu zımpara kaput değil ama benim görüşümü değiştirdi.... :):D :D :D

Yanıtlama zamanı:

siyah rengi bilmem ama gri renkte derin çizikleri boyadan başka hiçbir şey tam kapatmıyor siyah renkte rötüş biraz kurtarabilir ama yakından belli oluyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

boya takıntım yok aslında. rütüş falan derken arabada baya boya olacak, satarken izah edemem diye fikir almak istemiştim :)

Yanıtlama zamanı:

ne şakası yawww siyah sende mi var bitek...delifişek...siyahta çizildimi focusta mastar gözüküyor direkt zaten ince kılcal cizgiler gider ona bişi denmez ama derinse zımpara şubu yine rütuş boya istemiyor arkadaş boyalı nasıl halledecekmişin de bakalım...

abi senin kaputunu boydan boya anahtarla çizerim boyasız hepsini geri götürürm :) kapıda benimde çiziğim var uğraşmak istemiyorum

Yanıtlama zamanı:

Abi 2000 yada 3000 zımparayı su ile dikkatli bir biçimde zımparalarsan derin çizikleri yok edersin saca kadar inmemiş ise

saca kadar inmiş ise suluboya fırçasının en incesi ile aynı tonda bir boya hassas olarak çizik yere sürülür kurumasını takiben yine 2000 yada 3000 zımpara ile bol bol suyla hassas bir biçimde zımparalanır.

Ondan sonra pastası yapılır makineyle. sonra cilası atılır olay biter.

Ama sabırlı olmak birazda el becerisi bu işlere yatkın olmak lazım.

Benim bildiğim yöntemler bunlar. Samet daha uzman tabi bu konuda

aynen böyle oluyor :)

Yanıtlama zamanı:

Ogün istanbul da olsam Samet e uğrardım..bende de kaputta iki tana minik çapta taş dan dolayı saç a kadar inmiş iz var...sen zımpara falan dedin ya...indim baktım kaputa iki minik zede..şimdi ben zımpara ile buna girişsem.... muhtemelen önce yumruk kadar sonra artık tüm kaput .... bunları düşününce şimdi inan gözüme gözükmez hale geldi...hakkaten bu zımpara kaput değil ama benim görüşümü değiştirdi.... :) :) :) :)

abi sen boyayı kazımıcaksınki zımparadan korkcak bişey yok sadece , hurdalıktan bi panel alın kaput falan onun üstünde deneme yapın elinizi alıştırın o kadar hiç bilmeden tabiki girilmez

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selam Samet bey tüm yorumları okudum hünerli olduğunuz beli bu işi profesyonel olarak yapıyosanız iletişim ve fiyat bilgisi verirseniz aracımda size göre çizikler var gidertmek istiyorum iletişime geçerseniz sevinirim iyi günler

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yaarkadaslar abartmayin ne ustalik isteyen işi. Ben video seyrettim sonra internetten aldim boya tamir kitini arabamin renk koduna gore 50tl ye .icinde pasta cila vernik boya zimpara ve suluboya fircasi var. Elin tirtemesin yeter titrese bile zimparayi yapinca bisey kalmiyor zaten ve hic belli olmuyor. Ben cok memnun kaldim. Hic gidip iki cizik yuzunden arabanizi boyatip satarken gicik olmayin.

Yanıtlama zamanı:

Yaarkadaslar abartmayin ne ustalik isteyen işi. Ben video seyrettim sonra internetten aldim boya tamir kitini arabamin renk koduna gore 50tl ye .icinde pasta cila vernik boya zimpara ve suluboya fircasi var. Elin tirtemesin yeter titrese bile zimparayi yapinca bisey kalmiyor zaten ve hic belli olmuyor. Ben cok memnun kaldim. Hic gidip iki cizik yuzunden arabanizi boyatip satarken gicik olmayin.

Aldığınız kitin linkini paylaşabilir misiniz?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.