Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çizik giderici.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, siyah focus aracımda ufak tefek fakat sinir bozan çizikler mevcut. araç siyah olduğu için aşırı göze batıyor. istanbul anadolu yakasında bildiğiniz usta var mı? ya da çizik giderici kalemlerle bu iş olur mu? çizikler çok derin değil.

Uğur Aras tarafından düzenlendi

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 18,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arabamda bu tatil dönüşü yıkamacının işi bitince kılcal çizikler gördüm.. bir kurşun kalem şeklinde matlaşma şeklinde harelerde var, L şeklinde, U şeklinde vb 3-4 yerde.. yine açtım ağzımı.. yıkamacı

• siyah oje...

• Deneyebilirsin. Bu araç beyaz:)

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

siyah oje...

Yanıtlama zamanı:

siyah oje...

Oje sürülebilir mi ? Valla yeni duydum.
Yanıtlama zamanı:

evet ...bendede siyah araba vardı..öyle hallediyordum..yapacak bişi yok cok takma ciziklere...biriktir bir ara kaskodan falan kücük onarımlardan auto kinge falan yaptırırsın...biliyorum can sıkıcı ama neresini düzeltirsen düzelt başka yerleri olucak...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet ...bendede siyah araba vardı..öyle hallediyordum..yapacak bişi yok cok takma ciziklere...biriktir bir ara kaskodan falan kücük onarımlardan auto kinge falan yaptırırsın...biliyorum can sıkıcı ama neresini düzeltirsen düzelt başka yerleri olucak...

böyle oluncada satarken zor izah ederim :yeah: en iyisi oje gibi sağolun:)

Yanıtlama zamanı:

öyle oluyor boyamadan giderilmiyor sonrada boyalı diye millet fiyatını düşürüyor salla kalsın...

Yanıtlama zamanı:

Çizik giderici kalem koca bir yalan ;)

Yanıtlama zamanı:

Ya benimde çok acayip taş atığı olmuş. yani taş atığı değil, bir kum yığınına kafadan dalmış gibi olmuş araba, kış aylarında bozulan yollar mahvetmiş arabayı, çok üzüldüm akşam, görüyordum ama, yakından bakmamıştım hiç. Bende ojeyle makyaj yaptım öğlen, ama içime sinmedi doğrusu. AutoKing gibi bir yerde mini onarımdan düzelttirmek lazım.

Yanıtlama zamanı:

boyuyor onlarda merak etme...başka bişi yaptıkları yok..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

auto king e göstermiştim rütuş boya atarız dediler. boya ile gidermek hiç istemiyorum, allah göstermesin daha kötü bişey olur onlarla beraber kaynarlar artık napalım. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

ne ojesi ne kalemi yaw şakamı yapıyorsunuz :yeah:

şu çiziklerin fotosu var mı ona göre reçete sunuyim

çizikler derin değilse pastayla alırsınız yok çok derin ise zımpara ile yine alırısnız ama görmek gerek

Yanıtlama zamanı:

ne şakası yawww siyah sende mi var bitek...delifişek...siyahta çizildimi focusta mastar gözüküyor direkt zaten ince kılcal cizgiler gider ona bişi denmez ama derinse zımpara şubu yine rütuş boya istemiyor arkadaş boyalı nasıl halledecekmişin de bakalım...

Yanıtlama zamanı:

Abi 2000 yada 3000 zımparayı su ile dikkatli bir biçimde zımparalarsan derin çizikleri yok edersin saca kadar inmemiş ise

saca kadar inmiş ise suluboya fırçasının en incesi ile aynı tonda bir boya hassas olarak çizik yere sürülür kurumasını takiben yine 2000 yada 3000 zımpara ile bol bol suyla hassas bir biçimde zımparalanır.

Ondan sonra pastası yapılır makineyle. sonra cilası atılır olay biter.

Ama sabırlı olmak birazda el becerisi bu işlere yatkın olmak lazım.

Benim bildiğim yöntemler bunlar. Samet daha uzman tabi bu konuda

Yanıtlama zamanı:

tamam ogün onları biliyozda..adam boyatmam diyor birde o iş cok ince ustalık istiyor..birde siyahı korumak zor...yıl içinde neresini düzeltecen hergün yeni bir yeri çiziliyor bıkıyorsun o yüzden dedim...

Yanıtlama zamanı:

Abi suluboya fırçası ile çektiğin hat boyada sayılmaz ki.

Boya değmiş olsa bile yine sıkıntı yok zımpara ile inceltiyorsun. Boya okuma cihazının 2-3 mmlik bir noktadaki mikron farkını göstermesi olası bir durum değil zaten

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.