Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

3. Stop Modifikasyonu (Focus Yazısı)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fencolic ;

3.stopta FOCUS yazısı aklımda vardı, bir tatil günü uğraştım, fena olmadı aslında ama geliştirilebilir. Fotoğraflar herşeyi özetliyor ama yapmak isteyenlere daha detaylı yardımcı olabilirim.

1. Stop lambasını alyen ile söküyoruz, içindeki sert parlak kısmı dikkatlice tırnaklarını sıkarak çıkarıyoruz. Burası oldukça zor, tırnaklar kolay kırılabilecek tarzda.

6ed7604c.jpg

2. Önü kırmızı, arkası siyah olacak şekilde iki kartonu yapıştırıp yazıyı kesiyoruz. Yazının ölçüleri mevcut, isteyene pm atarım.

25ab0a5e.jpg

3. Parlak kısmı yerine geri takıp kapatıyoruz. Yazı şablonunun kaymaması için bantla takviye yaptım kenarlardan.

f9d60394.jpg

4. Stop yerine takılır. Sonuç bu. Gece daha güzel görünüyor tabi. Kötü yanı ışıklarda nasıl yaptın diye görüşmek isteenler çok oluyor :P

fb40a18e.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok hoş elinize sağlık.. Stoplardaki ampuller 3 chipli superflux ledlerle değiştirilirse çok daha belirgin ve can yakıcı olur :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

uA_Y_C_A ;

Çok güzel bende mi yapsam

Ayrıca Avrupa da yapanlar vardı herkes nasıl yaptı diyordu mantık belli tabi ama :P

Görmemiz çok iyi oldu. Elinize sağlık

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende yaptım aynısını sizden görmüştüm ama 10 dk da yapabildim ancak olmadı bu kadar. Uygun bir zaman oturup yapmaya calısıcam .

Yanıtlama zamanı:

Bende yaptım aynısını sizden görmüştüm ama 10 dk da yapabildim ancak olmadı bu kadar. Uygun bir zaman oturup yapmaya calısıcam .

Yapınca fotosunuda bekleriz.

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

hocam müthiş olmuş şimdi gidip sökesim var :fikir:

Yanıtlama zamanı:

yanlız frene basınca  fren lambasında focus yazmasıda bir ayrı manidar olmuş :)    frene basınca focus (odaklan) yanıyor :) hipnotize eder gibi  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

gerçekten çok hoş olmuş elinize sağlık uğraş gerektiren bir iş :D

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar, bir kaç ay önce forumdan görüp yapmıştım, resimleri ancak ekleyebildim :):) photoshop psd dosyasını isteyen olursa gönderebilirim. 

i7gxkeJ.png

31yzm1l.jpg?1

Şablon 

jkw39te.jpg?1

Mehmet Ş. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.