Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hararet Yükselmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi günler arkadaşlar.aracimda 3 ay önce yokuş çıkarken hararet göstergesi yükseldi ayağımı gazdan çekince düştü.sonra tekrar yaptı.tamirciye götürdüm termostat değişti.2 gün önce yine yokuş çıkarken yükseldi ayağımı gazdan çekince düştü.tabiiki arabayı durdurdum aracımın yedek deposundaki su seviyesi yükselmişti ve radyatör çıkış hortumu soğuktu.tekrar tamirciye gittim.devirdaim sağlam.kaloriferimde kaçak vardı onu iptal etti.hava alıyor dedi.bu yüzden oluyor dedi.bugun aynı yokuşta tekrar aynı şekilde hararet yükseldi.sağa çekip durdum.düştü.sadece yokuş çıkarken yapıyor benzin LPG farketmiyor.2500-3000 devir aralığında çıkıyorum.ne yapacağımışaşırdım.yarin başka bir yere gideceğim.neden olabileceği hakkında öneriler inizi bekliyorum.rolantide çalıştığında fan açıp kapıyor.sorun yok.devir dalgalanması vb sorun yok.forumda aşağıdaki gibi bir yazı buldum fikri olan yazabilir

Screenshot_20190219-222125.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hiç kimsenin fikri yok anlaşılan.ustaya götürdüm elektrikçi geldi.radyatorde tıkanıklık var dedi pazartesi gel radyatör değiştirelim dedi.bakicaz artık 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Alpay K. yazdı:

Hiç kimsenin fikri yok anlaşılan.ustaya götürdüm elektrikçi geldi.radyatorde tıkanıklık var dedi pazartesi gel radyatör değiştirelim dedi.bakicaz artık 

Radyatörü şişletip açtırabilirsiniz. Sanayide yapan yerler var. 

Araç çalışırken genleşme kavanozunun en üstündeki su dönüş hortumuna bakın. Su, kaba dönüyorsa radyatör tıkalı değildir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genleşme kabına dönüş hortumunda su geliyor.hersey normal görünüyor

Yanıtlama zamanı:

Focus 1 lerde olan yalancı hararete de benziyor. Lpg li focularda soğutma suyu boşaltılıp tekrar doldurulduğunda sistemdeki havanın alınamaması nedeniyle aynen bu şekilde hararet oluyordu. Gazdan ayağınızı çektikten sonra da düşmeye başlıyordu. Bununla ilgili zamanında çok şey yazıp çizildi başka forumlarda da ancak kesin bir çözüm bulundu mu bilmiyorum. Araştırmak gerek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bayağı inceledim.kesin birşey yok termostatin altına pul koyanda var,termostati delende var, müşiri değiştiren de var,t borusu atanda var 

Yanıtlama zamanı:

Termostatı delmek görünürde problemi çözüyor ama özellikle kışın motor zor ısınıyor. Kimisi antifriz yoğun olunca yaptığını söylüyor. Çok kafa yoruldu zamanında. Eski bir ford ustası bilebilir belki.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar sorun çözüldü.sorun radyatör deymiş.garanti olsun diye müşir de değişti.antifiris konuldu.su an sorun yok.cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

IMG_20190225_171751.jpg

IMG_20190225_171809.jpg

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Alpay K. yazdı:

Arkadaşlar sorun çözüldü.sorun radyatör deymiş.garanti olsun diye müşir de değişti.antifiris konuldu.su an sorun yok.cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.imageproxy.php?img=&key=e35e4aacc1fefbb7

IMG_20190225_171751.jpg

IMG_20190225_171809.jpg

Geçmiş olsun 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağolun Alper bey

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.