Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496495 İyi günler arkadaşlar.aracimda 3 ay önce yokuş çıkarken hararet göstergesi yükseldi ayağımı gazdan çekince düştü.sonra tekrar yaptı.tamirciye götürdüm termostat değişti.2 gün önce yine yokuş çıkarken yükseldi ayağımı gazdan çekince düştü.tabiiki arabayı durdurdum aracımın yedek deposundaki su seviyesi yükselmişti ve radyatör çıkış hortumu soğuktu.tekrar tamirciye gittim.devirdaim sağlam.kaloriferimde kaçak vardı onu iptal etti.hava alıyor dedi.bu yüzden oluyor dedi.bugun aynı yokuşta tekrar aynı şekilde hararet yükseldi.sağa çekip durdum.düştü.sadece yokuş çıkarken yapıyor benzin LPG farketmiyor.2500-3000 devir aralığında çıkıyorum.ne yapacağımışaşırdım.yarin başka bir yere gideceğim.neden olabileceği hakkında öneriler inizi bekliyorum.rolantide çalıştığında fan açıp kapıyor.sorun yok.devir dalgalanması vb sorun yok.forumda aşağıdaki gibi bir yazı buldum fikri olan yazabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl Yazar comment_496549 Hiç kimsenin fikri yok anlaşılan.ustaya götürdüm elektrikçi geldi.radyatorde tıkanıklık var dedi pazartesi gel radyatör değiştirelim dedi.bakicaz artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl comment_496561 4 saat önce, Alpay K. yazdı: Hiç kimsenin fikri yok anlaşılan.ustaya götürdüm elektrikçi geldi.radyatorde tıkanıklık var dedi pazartesi gel radyatör değiştirelim dedi.bakicaz artık Radyatörü şişletip açtırabilirsiniz. Sanayide yapan yerler var. Araç çalışırken genleşme kavanozunun en üstündeki su dönüş hortumuna bakın. Su, kaba dönüyorsa radyatör tıkalı değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl Yazar comment_496566 Genleşme kabına dönüş hortumunda su geliyor.hersey normal görünüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl comment_496578 Focus 1 lerde olan yalancı hararete de benziyor. Lpg li focularda soğutma suyu boşaltılıp tekrar doldurulduğunda sistemdeki havanın alınamaması nedeniyle aynen bu şekilde hararet oluyordu. Gazdan ayağınızı çektikten sonra da düşmeye başlıyordu. Bununla ilgili zamanında çok şey yazıp çizildi başka forumlarda da ancak kesin bir çözüm bulundu mu bilmiyorum. Araştırmak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl Yazar comment_496579 Ben bayağı inceledim.kesin birşey yok termostatin altına pul koyanda var,termostati delende var, müşiri değiştiren de var,t borusu atanda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl comment_496645 Termostatı delmek görünürde problemi çözüyor ama özellikle kışın motor zor ısınıyor. Kimisi antifriz yoğun olunca yaptığını söylüyor. Çok kafa yoruldu zamanında. Eski bir ford ustası bilebilir belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl Yazar comment_496710 Arkadaşlar sorun çözüldü.sorun radyatör deymiş.garanti olsun diye müşir de değişti.antifiris konuldu.su an sorun yok.cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl comment_496719 2 saat önce, Alpay K. yazdı: Arkadaşlar sorun çözüldü.sorun radyatör deymiş.garanti olsun diye müşir de değişti.antifiris konuldu.su an sorun yok.cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Geçmiş olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın