Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496432 Millet hepinize merhabalar konuya sebep olan materyal aynı olduğundan yeni bir konu açıp kalabalık etmek istemedim yeri yanlışsa düzeltirim. Daha evvelden navigasyon ayağına artık kullandığım elm cihazından mıdır bilmiyorum ki gerekli cihazı kullanmıştım, switchli olanı. Tam yapmak üzere iken bcm çökmüştü. esp, abs motor arıza komple lambaları yakmış, adeta dellenmişti araba. Tuttum götürdüm bende kendi bu kadar ısrar edince. Ücreti mukabilinde vın numarasından tekrardan bcm kodlandı araca. Çok şükür 4 aydır bir problem olmadı ama kullandığım bu forscan ve foccus programı aceba ıpc ye yada bcm ye verdiği hasardan dolayı mekanikte bir problem olur mu sorusu aklıma geldi. Mesela enjektör ayarları ile bir sıkıntı olupta enjektörlere işeme yaptırır mı ? Kafam hep orada. Beceriksizliğimden değil de galiba kablonun azizliğine uğradım çünkü 2 defa başıma aynı kabloyla geldi ve aynı yönergeler farklı cihaz ile başka araçta işlem başarılı oldu. Velhasıl kelam enjektörler ile ilgili bir problemi bcm nin çökmesi yaratır mı? ıpc de sıkıntı olsa galiba anlardım. Benim olayda birde şöyle bir sorun başıma gelmişti. Foccus kodlama yaparken yanlışlıkla motoru açık unutmuştu arkadaşım harul hurul stop etti ama çalıştı tabi. Serviste ölçüm vs yapılıyor mu aceba enjeketör ile ilgili? Referansları nedir, doğru bilgi verirler mi fikri olan yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım ederler ise sevinirim. Bu arada 4 aydır çok şükür sıkıntım yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496445 7 saat önce, Yüksel Türkcan yazdı: Velhasıl kelam enjektörler ile ilgili bir problemi bcm nin çökmesi yaratır mı? Yaratmaz, hiçbir alakaları yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496494 bu cihaz ipc de bir hata oluşturmuş olsa idi belli ederdi herhalde değil mi hocam. Teşekkürler bu arada içim rahatladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496497 Bir saat önce, Yüksel Türkcan yazdı: bu cihaz ipc de bir hata oluşturmuş olsa idi belli ederdi herhalde değil mi hocam. Teşekkürler bu arada içim rahatladı. Hata ya da uyarı almıyorsanız bir şey olmaz içiniz rahat olsun. Şubat 22, 20197 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496498 Eyvallah teşekkür ederim hocam. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl Yazar comment_496596 20.02.2019 - 23:49 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Beyin resetleme ne demek? Neden buna gerek duydun Erkan? Eğer düzelmezse serviste ids ile vın numarandan araç yazılımını yükletmelisin, kalıcı bir hasar olmadıysa tabi... Abi bu bcm deki soketleri hangisi farlar la ilgili bilgin var mı ya da aydınlatma ile ilgili olan nette bulamadım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın