Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Beyin Resetleme Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Millet hepinize merhabalar konuya sebep olan materyal aynı olduğundan yeni bir konu açıp kalabalık etmek istemedim yeri yanlışsa düzeltirim. Daha evvelden navigasyon ayağına artık kullandığım elm cihazından mıdır bilmiyorum ki gerekli cihazı kullanmıştım, switchli olanı. Tam yapmak üzere iken bcm çökmüştü. esp, abs motor arıza komple lambaları yakmış, adeta dellenmişti araba. Tuttum götürdüm bende kendi bu kadar ısrar edince. Ücreti mukabilinde vın numarasından tekrardan bcm kodlandı araca. Çok şükür 4 aydır bir problem olmadı ama kullandığım bu forscan ve foccus programı aceba ıpc ye yada bcm ye verdiği hasardan dolayı mekanikte bir problem olur mu sorusu aklıma geldi. Mesela enjektör ayarları ile bir sıkıntı olupta enjektörlere işeme yaptırır mı ? Kafam hep orada. Beceriksizliğimden değil de galiba kablonun azizliğine uğradım çünkü 2 defa başıma aynı kabloyla geldi ve aynı yönergeler farklı cihaz ile başka araçta işlem başarılı oldu. Velhasıl kelam enjektörler ile ilgili bir problemi bcm nin çökmesi yaratır mı? ıpc de sıkıntı olsa galiba anlardım. Benim olayda birde şöyle bir sorun başıma gelmişti. Foccus kodlama yaparken yanlışlıkla motoru açık unutmuştu arkadaşım harul hurul stop etti ama çalıştı tabi. Serviste ölçüm vs yapılıyor mu aceba enjeketör ile ilgili? Referansları nedir, doğru bilgi verirler mi fikri olan yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım ederler ise sevinirim. Bu arada 4 aydır çok şükür sıkıntım yok.

Yanıtlama zamanı:

bu cihaz ipc de bir hata oluşturmuş olsa idi belli ederdi herhalde değil mi hocam. Teşekkürler bu arada içim rahatladı.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yüksel Türkcan yazdı:

bu cihaz ipc de bir hata oluşturmuş olsa idi belli ederdi herhalde değil mi hocam. Teşekkürler bu arada içim rahatladı.

Hata ya da uyarı almıyorsanız bir şey olmaz içiniz rahat olsun.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
20.02.2019 - 23:49 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Beyin resetleme ne demek? Neden buna gerek duydun Erkan?

Eğer düzelmezse serviste ids ile vın numarandan araç yazılımını yükletmelisin, kalıcı bir hasar olmadıysa tabi...

Abi bu bcm deki soketleri hangisi farlar la ilgili bilgin var mı ya da aydınlatma ile ilgili olan nette bulamadım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.