Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl comment_496151 Merhaba Arkadaşlar, Araca cam suyu koymak için kaputu açtığımda gözüme, resimde işaretlediğim hortum takıldı. Muhtemelen yerinden çıkmış. Bunun ne olduğunu bilen var mı acaba? Hortumun ağzının yakında plastik bir parça var, oraya girmesi mi gerekiyor? Emin olamadığım için biri şlem yapmadım arabayıda çalıştırmadım. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl comment_496152 Motor sesini içeri veren hortum o yanlış bilmiyorsam ...aracı çalıştırın yanınıza birini bulun siz hortuma yaklaşın arkadaş gaza bassın eğer ses gelip artıp azalıyorsa dediğim gibi kabin içine se veren hortum ... Şubat 18, 20197 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl Yazar comment_496153 10 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Motor sesini içeri veren hortum o yanlış bilmiyorsam ...aracı çalıştırın yanınıza birini bulun siz hortuma yaklaşın arkadaş gaza bassın eğer ses gelip artıp azalıyorsa dediğim gibi kabin içine se veren hortum ... Çok teşekkür ederim. Kabin bu aralar aşırı sessiz gelmeye başlamıştı. Ben bunu Değişen Volana, motor kulağına ve yeni yapılmış olan bakıma bağlıyordum. Ancak dediğiniz gibi olma ihtimali var. Aracı kullanmaya sıkıntı yaratacak bir parça değil gibi duruyor bu durumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl comment_496156 Bir saat önce, Kaan Zaim yazdı: Çok teşekkür ederim. Kabin bu aralar aşırı sessiz gelmeye başlamıştı. Ben bunu Değişen Volana, motor kulağına ve yeni yapılmış olan bakıma bağlıyordum. Ancak dediğiniz gibi olma ihtimali var. Aracı kullanmaya sıkıntı yaratacak bir parça değil gibi duruyor bu durumda. aynen doğrudur sıkıntı yok yalnız o boru öyle açıkta durmuyor bildiğim kadarıyla kabin tarafında girceği bir yuvası veya bir uç olması gerekli... Şubat 18, 20197 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl comment_496158 2 saat önce, Kaan Zaim yazdı: Merhaba Arkadaşlar, Araca cam suyu koymak için kaputu açtığımda gözüme, resimde işaretlediğim hortum takıldı. Muhtemelen yerinden çıkmış. Bunun ne olduğunu bilen var mı acaba? Hortumun ağzının yakında plastik bir parça var, oraya girmesi mi gerekiyor? Emin olamadığım için biri şlem yapmadım arabayıda çalıştırmadım. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler. Eve geçince bakayım hemen. Hayırlı olsun arabaya sağlam bir bakım yapılmış. Titreşim düzeldi mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl Yazar comment_496159 23 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: aynen doğrudur sıkıntı yok yalnız o boru öyle açıkta durmuyor bildiğim kadarıyla kabin tarafında girceği bir yuvası veya bir uç olması gerekli... Tam karşısında var gibi. Biraz altında kalıyor. Şimdi, Alper Sakallı yazdı: Eve geçince bakayım hemen. Hayırlı olsun arabaya sağlam bir bakım yapılmış. Titreşim düzeldi mi ? Titreşimin T'si kalmadı ? Bi kontrol edebilirsen sevinirim. Servise'de mail attım cevap gelirse buradan paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl comment_496160 5 dakika önce, Kaan Zaim yazdı: Tam karşısında var gibi. Biraz altında kalıyor. Titreşimin T'si kalmadı ? Bi kontrol edebilirsen sevinirim. Servise'de mail attım cevap gelirse buradan paylaşırım. Maşallah nazar değmesin. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl Yazar Solution comment_496162 Servis dönüş yaptı. Tam emin olamadıkları için, usta gelip bakalım dedi. Hava devir daim sisteminin tamamlayan bir boruymuş. Usta bazı araçlarda açıkta durabiliyo, bunlarda hava borusunun yanından bir aparatla turboya gidiyo dedi. Kelepçesi çıkmıştı, yerine oturttuk. Sıkıntılı bir durum değilmiş. Yazan ilgilenen herkeze çok teşekkürler, ileride belki birilerinin daha işine yarar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20197 yıl comment_496191 Hortumun girdiği yeri ışık tutarak göstermeye çalıştım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın