Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20197 yıl comment_495987 Merhaba, Aracıma bir çarpışma uyarı sistemi taktıracağım. Bu sistemin uzun kısa farı otomatik ayarlayan asistanı da var. Yalnız takacak servis, Fara Gelen Uzunları Tetikleyen Şasi ve + Noktası Yeri'ni bilmediğini, bunu benim servisten öğrenmem gerektiğini söyledi. YArın servise de soracağım ancak belki bieln vardır diye buraya da yazayım dedim. Yarın öğrenebilirsem, buraya da bilgilendirme yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20197 yıl comment_495990 arama yaparsanız forumda zaten yazıyor. halojen far için; 1- Yükseklik ayar motoru (+) 2- Boş 3- Yükseklik ayar motoru ayar 4- Boş 5- Uzun far 6- Boş 7- Şase 8- Sinyal 9- Boş 10- Kısa far 11- Yükseklik ayar motoru şase 12- Park lambası Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20197 yıl Yazar comment_495997 Merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederim. Başlığı açmadan arama yaptım, sanırım teknik isimleri tam bilmediğim için bulamadım diye düşündüm ancak yine bulamadım. Benim aracım 2011 MK3. Forumda 2014 ve üzeri için konuşulmuş, acaba farklılık olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20197 yıl comment_496005 1 saat önce, Utku Berberoğlu yazdı: Merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederim. Başlığı açmadan arama yaptım, sanırım teknik isimleri tam bilmediğim için bulamadım diye düşündüm ancak yine bulamadım. Benim aracım 2011 MK3. Forumda 2014 ve üzeri için konuşulmuş, acaba farklılık olur mu? sistem kurulum şeması var mı ürün elinizdemi ? yoksa sipariş mi vereceksiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20197 yıl Yazar comment_496008 Distribütörnün anlaşmalı olduğu bir elektrikçi varmış, ancak bağlantı noktalarını servisten öğrenmelisiniz dediler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20197 yıl comment_496011 3 saat önce, Utku Berberoğlu yazdı: Merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederim. Başlığı açmadan arama yaptım, sanırım teknik isimleri tam bilmediğim için bulamadım diye düşündüm ancak yine bulamadım. Benim aracım 2011 MK3. Forumda 2014 ve üzeri için konuşulmuş, acaba farklılık olur mu? Mca yı bilmem bunlar mk3 için ? xenon montaj konusundan kopyaladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20197 yıl Yazar comment_496026 Tam benim arabam için, umarım arıza lambası falan yakmadan hallederim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20197 yıl comment_496054 6 saat önce, Utku Berberoğlu yazdı: Tam benim arabam için, umarım arıza lambası falan yakmadan hallederim. Teşekkürler. kısalara ve parklara bulaşmazsanız sorun yaşamazsanız diye düşünüyorum. park ve kısalar için uzmanlık lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın