Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20197 yıl comment_506694 11 dakika önce, Aşkın K. yazdı: @Semih O. merhabalar, konuyu hortlatmış olacağım belki ama ekran yansıtma veya Mirror link konusunda bir gelişme oldu mu acaba? Sync 2 kullanmıyorum artık o yüzden bir şey yapmıyorum maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20197 yıl comment_506700 6 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: androidmi ios mu ? Eşimde android ben de ios var, yoksa ikisiyle de mi oluyor ? yemin ederim İsviçre çakısı gibisin ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20197 yıl comment_506706 8 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Eşimde android ben de ios var, yoksa ikisiyle de mi oluyor ? yemin ederim İsviçre çakısı gibisin ? sync 2 de yapılıyor ama ben gördüm sadece nasıl yapıldığını bilmiyorum hatta kablosuz bağlantı bile mevcut trde 1 kişi yaptı benim bildiğim ? videosu bende var fakat burda paylaşmam doğru olmaz ondan daha önce de sync 3 için yaptım bende ... Temmuz 2, 20197 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20197 yıl comment_506712 Çok da gizem yaratılacak bir durum yok. Ben şu ana kadar olanı söyleyeyim. Farklı platformlarda kullanılmak üzerine yazılmış Easyconnected diye bir uygulama vardı Ruslar bunu aldılar ve bizim Sync 2'ye uyarladılar, Siz onlara VIN numarası ve ESN yolluyorsunuz onlar da dosyaları ücreti karşılığında size yolluyorlar. ESN ve VIN eşleşmesini kırmak için uğraşıyorlardu en son. Kablolu olan bağlantıda Mirrorlink yok. Sadece telefon ekranını kamera gibi ekrana yansıtıyorsunuz. Bunun bir numarası yok zaten, APIM arkasında gerekli pinlere kablo çekip, OTG destekleyen bir telefonu, dönüştürücü yardımıyla RCA vs. gibi bir formatta bu kablolara bağlayacaksınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20233 yıl comment_508772 Herkese merhaba youtube üzerinde "FORD SYNC 2 Ekrana Mirrorlink ve Video Player Yükleme İşlemi" başlıklı bir video var , android telefonlar için deneyen oldu mu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20233 yıl comment_511101 Denedim video player çok stabil değil ama video formatını tutturursaniz bal gibi çalışıyor en beğendiğim android Auto gibi program var o güzel easyconnect birde ekran yansıtma gayet beğendim stabil çalışıyor 10 saatlik yolda bir kere sorun yaşamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20232 yıl comment_513021 05.07.2023 - 21:51 tarihinde, Berke Yılmazkaya yazdı: Denedim video player çok stabil değil ama video formatını tutturursaniz bal gibi çalışıyor en beğendiğim android Auto gibi program var o güzel easyconnect birde ekran yansıtma gayet beğendim stabil çalışıyor 10 saatlik yolda bir kere sorun yaşamadım easyconnect linkini paylaşabilirmisiniz teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın