Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 2 Ekran Paylaşımı (mirror)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Günaydın arkadaşlar.Sabah okula gelirken bi arkadaşıma uğradım Iphone 7 si vardı.Şu siriyi denedim.bağlandı ekranın sol üst köşesindeki telefon yazan yerde siri yazdı.ama telefon ekranını sync e yansıtmayı beceremedim. Bağlantıyı yapan bilen varsa ve  yardımcı olursa sevinirim.

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 37
  • Görüntüleme 15,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu kesinlikle forumdan bağımsız kişilerle alakalı bir şey, biz her zaman her şeyin açık olması için uğraşıyor, arka planda iş yapmak isteyenleri siteden uzaklaştırıyor ve forum kurallarını uyguluyoruz

• Çok da gizem yaratılacak bir durum yok. Ben şu ana kadar olanı söyleyeyim. Farklı platformlarda kullanılmak üzerine yazılmış Easyconnected diye bir uygulama vardı Ruslar bunu aldılar ve bizim Sync 2'y

• 1- Telefonu basitçe Sync 2'ye yansıtamazsınız.   2- GPS navigasyon olmadan var çünkü acil yardım aramaları için koordinat bildirmekte kullanılıyor.   3- Navigasyon ve kamera için 1

Yanıtlama zamanı:

Sadece ekran yansıtma isteniyorsa o nispeten kolay. Ancak asıl önemli bilgi Sync 2'de de Mirrorlink mümkün (en azından android cihazlar için). Bakalım bulabilecek miyim ?

Yanıtlama zamanı:
05.07.2018 - 15:26 tarihinde, Semih O. yazdı:

Sadece ekran yansıtma isteniyorsa o nispeten kolay. Ancak asıl önemli bilgi Sync 2'de de Mirrorlink mümkün (en azından android cihazlar için). Bakalım bulabilecek miyim ?

Merakla takipteyiz @Semih O.  umarım screen mirroring olayını da çözersin.

Aşkın K. tarafından düzenlendi

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar;

2016 Kuga Selective aracım var. Aracımda navigasyon ve geri görüş kamerası yok ve servis bunun için benden 10.000 TL istedi. Göğüslük kısmı epey değişecekmiş vs. Sync 2 versiyon var ve bulunduğum koordinatları gösteriyor. Bu da ayrı bir ilginçlik, GPS var ama navigasyon yok. Her neyse, telefonumda navigasyon kullanıyorum ve ekran görüntüsünü Sync 2 dokunmatik konsola nasıl aktarabilirim? Araçta maalesef hdmi girişi de bulamadım. Kol dayamanın içinde 2 adet usb girişi gördüm. Ne yapmamı önerirsiniz?

Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Araçta bilindik GPS yok, kaza anında yerinizi bildirecek konum algılayıcı var. Bkz Acil yardım sistemi.

Bu sisteme ek yardımcı modüller almanız gerek, cyclone’un çalışmaları mevcut. 

Yanıtlama zamanı:

1- Telefonu basitçe Sync 2'ye yansıtamazsınız.

2- GPS navigasyon olmadan var çünkü acil yardım aramaları için koordinat bildirmekte kullanılıyor.

3- Navigasyon ve kamera için 10 bin TL vermenize gerek yok. Gerekli parçalar ve bilgiyle kendiniz de yapabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey ilginiz icin tesekkür ederim. Telefon görüntüsünü ekrana aktarabilmek icin mi ek modüle ihtiyacım var? Ne gibi modüller mesela? 

--1 minute later eklendi--

Semih Bey, TanOto 3000 tl ye bir aparatla geri görüş kamerasi ve navigasyon yapabileceklerini fakat konsolun cok yavaslayacagini söyledi. Focus başlığinda yazilanlari okudum. Siz hangisini önerirsiniz?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Ferit Ünal yazdı:

Semih Bey, TanOto 3000 tl ye bir aparatla geri görüş kamerasi ve navigasyon yapabileceklerini fakat konsolun cok yavaslayacagini söyledi. Focus başlığinda yazilanlari okudum. Siz hangisini önerirsiniz?

Bahsettikleri sistem, Sync 2 üzerine, bir düğmeyle tetiklenen android arayüzü kabaca. Bu paraları vereceğinize android bir üniteyi yarı fiyatına alabilirsiniz. Ya da aynı maliyetle Sync 3’e geçiş yapabilirsiniz. Screen mirroring niye lazım size?

Yanıtlama zamanı:

Screen mirroring ile telefondan yazmak ve bulmak cok daha kolay. Telden bulup ekrana vermek cok iyi olur. Bu mümkün kilmak icin ne yapmak gerekir? Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Mirror kit tarzi aparatlar var midir? 

Sync 3 yaziliminin bendeki konsolun kaldirmayacagini ya da kasacagini söyledi servis. Sizin fikriniz nedir?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Ferit Ünal yazdı:

Sync 3 yaziliminin bendeki konsolun kaldirmayacagini ya da kasacagini söyledi servis. Sizin fikriniz nedir?

Sallamışlar.

Sync 2 için de Yakup'un söylediği arayüz modülleri var. Ne kadar iyidir, değildir bilemiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey, Semih Bey bu ek kart olaylarını araştıracağım. Teşekkür ederim ilgilerinize.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Ferit Ünal yazdı:

Screen mirroring ile telefondan yazmak ve bulmak cok daha kolay. Telden bulup ekrana vermek cok iyi olur. Bu mümkün kilmak icin ne yapmak gerekir? Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Mirror kit tarzi aparatlar var midir? 

Siz Ankara'da Kartaş Ford Servisine bir uğrayıp, servis müdürü ile görüşünüz. Gerekli yönlendirmeyi size sağlayacaktır. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Forumumuzdaki Serkan Karakoca ile gectigimiz hafta bulustuk. Kendisi bana sync 3 cihazi buldu ve benim aractaki sync 2'yi söküp onu taktı. Ayriyetten önden bagaj kapağina doğru da kablo çekip geri görüş kamerasi takti. Orijinal braketiyle birlikte orijinal kamera takti ve montaji orijinalinden farksiz oldu. Screen Mirroring yapmam icinde android telefonuma root atmam gerekti. Onu da kendim yaptim ve telefonumun görüntüsünü sync 3 cihaza düşürmeyi başardim. Emekleri, gayretleri, titiz ve özenli çalismasi icin Serkan Karakoca'ya tekrar teşekkürlerimi sunarim 

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Ferit Ünal yazdı:

Merhaba Arkadaşlar,

Forumumuzdaki Serkan Karakoca ile gectigimiz hafta bulustuk. Kendisi bana sync 3 cihazi buldu ve benim aractaki sync 2'yi söküp onu taktı. Ayriyetten önden bagaj kapağina doğru da kablo çekip geri görüş kamerasi takti. Orijinal braketiyle birlikte orijinal kamera takti ve montaji orijinalinden farksiz oldu. Screen Mirroring yapmam icinde android telefonuma root atmam gerekti. Onu da kendim yaptim ve telefonumun görüntüsünü sync 3 cihaza düşürmeyi başardim. Emekleri, gayretleri, titiz ve özenli çalismasi icin Serkan Karakoca'ya tekrar teşekkürlerimi sunarim 

Güle güle iyi günlerde kullanın...

Acaba maliyetler konusunda da bilgilendirmeniz mümkün müdür?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.