Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focusun Fiyatı Düşer mi?

Focus III Fiyatları Hakkında 61 üye oy kullandı

1. 1. Focus'un fiyatları düşer mi sizce

• Düşer
      24%
    • Düşmez
      40%
    • Artar
      19%
    • Nereden bileyim sadece almak istiyorum
      6%
    • Rockerroller Sony diye tutturduğundan almaktan vazgeçtim :) :D
      8%

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ÖTV artışını bende duydum ve kendimi gözlerini toprak doyursun demekten alamadım.

KDV+ÖTV birde üzerine ötv de artış, çüşşş be kardeşim :içelim:

Firmalar da doğal olarak zarar etmemek için aradaki farkı tüketiciye yansıtıyor. Tıpkı yakıtta olduğu gibi.

• Yanıt 140
  • Görüntüleme 31,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Daha kötü sonuçları ise C segmenti bir arabaya binerken burun kıvırıp D segmenti alırım derken......şimdi B segmenti arabaların gözümüze hoş görünmeye başlaması...

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Daha nereye kadar yükselecek bu araç fiyatları merak ediyorum. Yeni Focus ilk çıktığında nerdeyse forumdaki herkes fiyatların yüksekliğinden şikayet etmiştik ve düşmesi gerektiğini belirtmiştik. Şimdi

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

İlk çıktığındaydı en düşük rakam yeni focus'da. O tarihteki liste fiyatları bile aralıkta kampanya ile indikleri fiyatlardan daha düşüktü.

Yanıtlama zamanı:

umarım çok bilinçsiz müşteri çıkmazda talep az olur. o zaman kaçınılmaz olur fiyatları düşürmek. zaten ağustos eylülden itibaren yıl sonu rekabeti yavaştan başlıyor firmalarda .

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hemen düşeceğini zannetmiyorum..

Yıl sonuna kadar talepler analiz edilecek ve duruma göre yeniden yapılandırılabilir..

Yanıtlama zamanı:

bence yılsonu artık klasikleşti...bazı firmalar bunu yılbaşından sonrada yapıyorlarki..eger satış rakamları yüksekse...öbür yılın ilk ayında...özellikle filo satışlarının artık ocak ayına kaydığını bir firma yetkilisi söylemişti..buda olabilir diye düşünüyorum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben Focus 3'ün fiyatının Eylül Ayından sonra yavaştan düşeceğini duydum.Ama Eylül ayına kadar da geçirecekler 1 er 2 şer...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aveeeeeeeet...Sony'li Focus 3 Zammınız hayırlı uğurlu olsuuuun...Sony Müzik sistemi takılı olarak gelecek olan yeni parti Focus 3 ler 1.500 TL.Zamlı olarak siparişe sunulmuştur. Şu andan itibaren siparişi verilecek Titanyum donanımlı Focus 3 ler ekim ayında Sony Müzik sistemli olarak teslim edilmektedir.Tabii 1.500 TL.Farkla...Ağustos ayı sonuna kadar yeni bir zam gelme ihtimali yalnızca döviz kurlarındaki artışa ve Bayram sonrası ihtimalli ÖTV artışına bağlıdır... :D:öp:

Yanıtlama zamanı:

Hem 1500 Tl fazla vericem hem Ekim'e kadar bekle yok kalsın ben üstündekiyle idare ederim. :öp:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sony Müzik sistemi sadece Titanyum donanımlarda olacak arkadaşlar söylenene göre.Yani Style Plus dahi alsanız Sony Müzik Sistemi yok...Haa bu arada stepnede inceliyor....Öbür taraftan ise gösterge arası ekran son çeyrekte satışına başlanacak olan şerit takip sistemi ve kör nokta uyarı sistemini içinde barındıracak olan paketle büyüyecek...

Yanıtlama zamanı:

Bence gayet doğru uygulama olmuş.

Birincisi; Şuan focus sahibi olanların hakkı yenmiş olurdu aynı fiyat olursa.

İkincisi; Mevcut Titaniumları satamazlardı.

Üçüncüsü; Doğru gördüğü fiyat politikasına uymazdı eğer fark olmasaydı, ki bu fark Avrupa'da ops. olarak sony alırsanz da var; Focus II gibi tam 1000 Euro

Ekim olmasının sebebi dediğimiz gibi yeni parti araçlar olması...

Kişisel fikrim şuan böyle bu donanım için sipariş verilmemesinden yana.

Çünkü sony'siz stok bitince bir iyileştirme olacaktır diye düşünüyorum..Hiç olmazsa fiyat eskisi gibi olur..Böylelikle sony'siz bu para verilirmi diyenlere yol açılmış olur.

ötv gibi diğer artışlar herkesin derdi olacaktır..%50 şerefine kırbaç yemeye devam

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada ellerindeki ilk parti focus 3 leri bitirmek amavıyla Kampanyalı,evet yanlış duymadınız Kampanyalı Focus 3 satışları yapıyorlar..Ancaaaak,sadece Style Plus ve Titanyum Focus 3 lerde var kampanya...Sonyli Titanyum Focuslar,şerit takip ve kör nokta sistemli paketin de satışının başlayacağı ekimde geliyor. Yani ekimden sonra sipariş verirseniz hem sony müzik sistemli Titanyum Focus 3 ü alabilecek hem de dilerseniz şerit takip sistemli ve gösterge arası büyümüş ekranlı focuslara sahip olmuş olacaksınız.Yalnız ekimde fiyatlar uçmuş olacak çok büyük ihtimal...Focus 3 lerde ciddi tedarik sorunu var ve bu yüzden hiç kimsenin ocak 2012 den önce indirim beklememsini hatta zam üstüne zamma hazırlıklı olmasını tavsiye ederim..Bende şu anda şoklardayım zaten...Kazık çok acıttı uyuyamıyorum valla... :öp:

Yanıtlama zamanı:

Eğer dediğin gibi indirim olursa ben beklemem valla. :öp:

Yanıtlama zamanı:

Bu arada ellerindeki ilk parti focus 3 leri bitirmek amavıyla Kampanyalı,evet yanlış duymadınız Kampanyalı Focus 3 satışları yapıyorlar..Ancaaaak,sadece Style Plus ve Titanyum Focus 3 lerde var kampanya...Sonyli Titanyum Focuslar,şerit takip ve kör nokta sistemli paketin de satışının başlayacağı ekimde geliyor. Yani ekimden sonra sipariş verirseniz hem sony müzik sistemli Titanyum Focus 3 ü alabilecek hem de dilerseniz şerit takip sistemli ve gösterge arası büyümüş ekranlı focuslara sahip olmuş olacaksınız.Yalnız ekimde fiyatlar uçmuş olacak çok büyük ihtimal...Focus 3 lerde ciddi tedarik sorunu var ve bu yüzden hiç kimsenin ocak 2012 den önce indirim beklememsini hatta zam üstüne zamma hazırlıklı olmasını tavsiye ederim..Bende şu anda şoklardayım zaten...Kazık çok acıttı uyuyamıyorum valla... :öp:

Farklı Konularda kafa dağıtmanızı tavsiye ederiz :D

Yanıtlama zamanı:

Stres yok,parasını verdinmi herbişeyin sahibi olunabiliyor görüldüğü gibi...

Tabi verilecek para çok fazla o ayrı mevzu.

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.