Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focusun Fiyatı Düşer mi?

Focus III Fiyatları Hakkında 61 üye oy kullandı

1. 1. Focus'un fiyatları düşer mi sizce

• Düşer
      24%
    • Düşmez
      40%
    • Artar
      19%
    • Nereden bileyim sadece almak istiyorum
      6%
    • Rockerroller Sony diye tutturduğundan almaktan vazgeçtim :) :D
      8%

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni Focusun fiyatının Kasım ayı sonrası 4 Bin TL. civarı düşeceği söyleniyor millet...Kampanya olacakmış...Tamamen dedikodudur,herhangi bir resmi dayanağı yoktur.... :içelim:

• Yanıt 140
  • Görüntüleme 31,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Daha kötü sonuçları ise C segmenti bir arabaya binerken burun kıvırıp D segmenti alırım derken......şimdi B segmenti arabaların gözümüze hoş görünmeye başlaması...

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Daha nereye kadar yükselecek bu araç fiyatları merak ediyorum. Yeni Focus ilk çıktığında nerdeyse forumdaki herkes fiyatların yüksekliğinden şikayet etmiştik ve düşmesi gerektiğini belirtmiştik. Şimdi

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

İlk çıktığındaydı en düşük rakam yeni focus'da. O tarihteki liste fiyatları bile aralıkta kampanya ile indikleri fiyatlardan daha düşüktü.

Yanıtlama zamanı:

Yeni Focusun fiyatının Kasım ayı sonrası 4 Bin TL. civarı düşeceği söyleniyor millet...Kampanya olacakmış...Tamamen dedikodudur,herhangi bir resmi dayanağı yoktur.... :içelim:

Onu da geçelim bu ay 1000 lira gibi zam gelmiş :D:)

Yanıtlama zamanı:

fiyatlar aynı zam falan olmadı...

Yanıtlama zamanı:

ecoboost gözümü bürüdüğü için hep onun fiyatına bakıyorum ..:kıhkıh: dizeli farketmedim bile... isterse 80 bin olsun dizel...:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bakıyom listelere fiyat aynıııı..Ulen aynı araba,aynı özellikler,nedir bu fiyat artışı şimdi ya..Hadi sony geldi kör nokta geldi desek neyse.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ben bakıyom listelere fiyat aynıııı..Ulen aynı araba,aynı özellikler,nedir bu fiyat artışı şimdi ya..Hadi sony geldi kör nokta geldi desek neyse.... :kıhkıh:

İnternet kıstas değil :D bayii de ki kağıta bakalım :D:) :) :)

Adamlar satıyor demekki :D Geçen gittiğim bayide eski araçlar gitmişti yenileri gelmişti

Yanıtlama zamanı:

aman rocker boşver ya gerçekten cok pahalı........bu fiyatlardan alınmaz bu araba dediğin gibi touch olsa hadi neyse kör nokta citroende 600 tl ya.. okadar madah bişi degil.ama touch evet önemli benim içinde......:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnternet kıstas değil :D bayii de ki kağıta bakalım :D:) :) :kıhkıh:

Adamlar satıyor demekki :) Geçen gittiğim bayide eski araçlar gitmişti yenileri gelmişti

İnternette tavsiye edilen diyor...Ford Otosanın yayınladığı bu fiyattan daha yükseğe satıldığı anda şikayet etme hakkınız var...Kimse internette yayınlanndan daha yükseğe satamaz o yüzden diye düşünüyorum...

Yanıtlama zamanı:

İnternette tavsiye edilen diyor...Ford Otosanın yayınladığı bu fiyattan daha yükseğe satıldığı anda şikayet etme hakkınız var...Kimse internette yayınlanndan daha yükseğe satamaz o yüzden diye düşünüyorum...

Yahu interneti update eden kim ? Orada istediği zaman değiştirebilir diyor :) senin şikayetin hiçbişeyi değiştirmez :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ticaret kanunu öle demiyor majesteleri...2005 yılında reno alan bir arkadaşa 26.750 satmışlardı.netteki 25.750 tl.di duruma el koyup söke söke 1.000 tliy aldırmıştım geriye....hemde süper bir yemek ziyafeti ile brilikte...yok öle 3 kurusa 5 köfte efendim...

Yanıtlama zamanı:

O sitedeki açıklamaya bakar..Açıp bakın bi ford.com.tr'yi ne tarih var ne birşey var...Neyi ? Nasıl ispat edeceksin.

*Hesaplanan fiyatlar tavsiye edilen fiyat niteliğindedir. Ford Otosan fiyatlarda değişilik yapma hakkını gizli tutar. Daha detaylı bilgi için en yakın Ford Yetkili Satıcı’sına başvurun

Yanıtlama zamanı:

büyük yazıp gözümemi sokuyon yani....ha........senin dediğinin tam tersi olduğu durumlarda var ozaman.....nisan mart ayından kalma fiyatlarlada satış yapanlar...nolacak ozaman.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sitedeki fiyatların yanına tavsiye edilen yazınca yırtıyor adamlar kanka...Ama eğer kesin şu fiyat yazsalardı dediğin doğruydu...Otosan bu yaş tahtaya kolay basmaz zaten,binlerce tl ödediği bir sürü avukatı felan vardır... :kıhkıh:

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.