Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2013 fusion

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ya en fenası eski fiesta'lar... küçük emrah bakışı vardı resmen...

Değil mi, acıyıp alıp da binmeyesim gelirdi.

• Yanıt 82
  • Görüntüleme 15k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• akraba evliliklerine hayır...yeni arabalar sakat doguyor..uyalım uyaralım....

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yok be abicim ne hatası ya Yakubun konusu güzel değil zaten sırf fusiion var. Nato toplantısımı yapıcaz ne bu ciddiyet Bu konu daha güzel yakubun konusundan. Az fusion çok geyik Corvette dersek

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benimki de bu... (ya kusura bakmayın, yanında kız oturmayanı bulamadım, bu renge hastayım da)

Yanıtlama zamanı:

bitirmiştim zaten... ben de şiştim zira.. :kıhkıh:

çakma makma, kaspaov sonuçta..mehe mehe mehe

he aynen öle...kaspa ov...sun...... :)

Yanıtlama zamanı:

Değil mi, acıyıp alıp da binmeyesim gelirdi.

her görüşümde "yazık lan sahibi kim bilir ne eziyetler ediyor" derdim...

neyse bu abartı oldu, şaka bi yana gerçekten çok kötüydü bakışları, tasarım rezaleti..

Yanıtlama zamanı:

birara sahiplerine benzeyen evcil hayvanlar vardı...kedi köpek iki resim yanyana getirtilirdi...bencede araba sahiplerininde yüzleri yada tiplerinin ön ızgaralara bir şekilde yansıtıldığını ve alan kişilerinde bunlardan etkilendiğini düşünmüşümdür...burdaki neşeli ve şakacı halimden eser yoktur mesela dışarıda soguk kibirli ukala tavırlı bir adamımdır..yüzüme yakışan ise benim için en keskin olan alfaromeo....159 gelir mesela...soguk..keskin...sinirli..ve sıradışı...

resim koyamadım üzgünüm....

Yanıtlama zamanı:

terlettiniz bir kırgınlık çıkacak diye..... :kıhkıh::)

yok abi sen içini rahat tut, Tevfik abimle öyle bir olayımız olmaz... bizimki aşık atışması :)

çok eğleniyorum onunla atışırken.. ehehehe.. Tevfik abim benim..

Yanıtlama zamanı:

birara sahiplerine benzeyen evcil hayvanlar vardı...kedi köpek iki resim yanyana getirtilirdi...bencede araba sahiplerininde yüzleri yada tiplerinin ön ızgaralara bir şekilde yansıtıldığını ve alan kişilerinde bunlardan etkilendiğini düşünmüşümdür...burdaki neşeli ve şakacı halimden eser yoktur mesela dışarıda soguk kibirli ukala tavırlı bir adamımdır..yüzüme yakışan ise benim için en keskin olan alfaromeo....159 gelir mesela...soguk..keskin...sinirli..ve sıradışı...

resim koyamadım üzgünüm....

yaaaaaa, bıragallaaaşgına, şimdi burda karizma yerle bir oldu diye reanimasyon olaylarına giriyosun sevgili abim... yok dışarda soğukmuş da, kibirliymiş de filan fişman... pamuk gibi adamsın maşallah.. pamuk prens...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok abi sen içini rahat tut, Tevfik abimle öyle bir olayımız olmaz... bizimki aşık atışması :kıhkıh:

çok eğleniyorum onunla atışırken.. ehehehe.. Tevfik abim benim..

tamam ozaman.. olurya nede olsa sanal ortam... çok ta güzel dosluklar kurulmuşken bozulmasını açıkcası istemem.. :) :) .

Yanıtlama zamanı:

tamam ozaman.. olurya nede olsa sanal ortam... çok ta güzel dosluklar kurulmuşken bozulmasını açıkcası istemem.. :kıhkıh::) .

ama Tevfik Abim içten içe alınıyorsa orasını bilemem... o zaman gerekli uyarısını yapar, saygıyı elden bırakmam.. o da sürdürüyor diye devam ettiriyorum ben atışmayı... he Tevfik abi? var mı bir durum?

Yanıtlama zamanı:

yok yok herkes yerini çizgisini güzel ayarlar...ben kimsenin kötü niyetle birşey yazdıgına inanmıyorum Alperende öyle kardeşimiz sagolsun..herzaman derim espiri yapmak önemli değildir...karşılayabilme yeteneği önemlidir diye...

biz burda lolo yaparken afganistanda helikopterimiz düşmüş 12 kişi şehit olmuş..allahtan rahmet diliyorum içim cız etti....of yaa...kötü haber...12 ocağa ateş düştü işte...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.