Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54751 Alperen kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş...inan Tevfik bey seni çok sevdiği için takılıyor... abi biliyorum, Neyzen Tevfik abimin dediklerinden kesinlikle alınmam.. ama dediğim gibi ihtiyar adam üstüne fazla gitmek istemiyorum... tabi ağam, elbet paşam diyip huyuna gidiyorum... napıcaksın, ihtiyarlık zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54752 Hayır büyüğümsün üstüne gelmiyorum fazla, mazallah ihtiyar adamsın, üzülürsün, kalbine iner filan, sorumluluk alamam şimdi muz ortana bi vole çakardım ama kücüğümsün...üzerim seni...haftasonun iyi geçsin....anladın sen onu kanımca.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54754 şimdi muz ortana bi vole çakardım ama kücüğümsün...üzerim seni...haftasonun iyi geçsin....anladın sen onu kanımca.... hahaha, daha onu yazarken böyle birşey yazacağından emindim ama işte, yaşlı adamsın, kalakalırsın, azıcık sevin diye muz orta gönderdim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl Yazar comment_54756 bizim zamanımızda.. 131... serçe v.b. arabalar vardı onlar hiç bakış atamazdı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54757 hahaha, daha onu yazarken böyle birşey yazacağından emindim ama işte, yaşlı adamsın, kalakalırsın, azıcık sevin diye muz orta gönderdim.. santrançta her hareketini rakibinin atagını önleyip yapıcaksın...bu bir ilkedir..bilmiyonmu sen...5 taş damaylamı yetiştin naptın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54758 santrançta her hareketini rakibinin atagını önleyip yapıcaksın...bu bir ilkedir..bilmiyonmu sen...5 taş damaylamı yetiştin naptın... santrançta gelecekteki bazı hamleler için bazı taşlar kurban verilebilir abi... bu da bir ilkedir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl Yazar comment_54759 diyorumki ..bizim zamanımızda.....serçe :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54760 bizim zamanımızda.. 131... serçe v.b. arabalar vardı onlar hiç bakış atamazdı... Bir ara Serçe lerin ön ızgaralarında yatay ve dikey asimetrik bir tasarım vardı, onu yan yan sırıtan bir surata benzetirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl Yazar comment_54762 inanırmısınız bana hep şaşı gibi gelirlerdi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54763 diyorumki ..bizim zamanımızda.....serçe :) loading completed.. massage has received.. ya öyle demeyi broadway'ler vardı, onların bakışı vardı... abi beni burdan kurtarın bakışı atıyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54765 clio symbollerinde gözleri nedense patlamış farları....cok gülerdim bende onlara..sanki birisi arkadan sıkmış gözleri patlamış gibi dururdu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54768 santrançta gelecekteki bazı hamleler için bazı taşlar kurban verilebilir abi... bu da bir ilkedir... tmm olum bitir artık şiştim....çakma kasparov... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54770 ya en fenası eski fiesta'lar... küçük emrah bakışı vardı resmen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54772 tmm olum bitir artık şiştim....çakma kasparov... bitirmiştim zaten... ben de şiştim zira.. çakma makma, kasparov sonuçta..mehe mehe mehe Mart 16, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın