Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Geçen ay sahibindende gezerken denk gelmişti buna benzer biraz daha cafcaflısı ve ilgimi çekmişti alıcı gözle olmasada http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-turkiyede-tek-f-650-super-truck-teslime-hazir-68374602/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Amerika'da afedersiniz b.k tasima araci olarak kullanilan arabanin guzelim ulkemde vergi ve benzin fiyatindan oturu imrenilerek bakilmasi aci verici olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Amerika'da afedersiniz b.k tasima araci olarak kullanilan arabanin guzelim ulkemde vergi ve benzin fiyatindan oturu imrenilerek bakilmasi aci verici olsa gerek Yok yahu kim öyle bakıyor, hepimiz gerçek amacını görüyoruz! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Parayla ilgili sorunum olmasa bundan değilde F650ler var onlardan alır bitane koyardım garajıma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 bu araçlar Amerika'da oldukça popüler. 2006 yılında Work&Travel programı ile Amerka'da 3 ay süre ile kaldım. Adamlar bu araçlar ile bizim ülkemizde tırların çektiği araba taşıyan dorseleri çekiyolar. Oldukça değişik bir görüntü çıkıyor ortaya:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Tabiki zevk meselesi ama ben önceliği Ford EcoSport Compact SUV a verirdim.sonra kamyonet alırdım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Çok köşeli ya Fordseverler kızmasın ama büyük bir pickup alıcaksam Dodge Ram tercih ederim 3500 olursa da güzel olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Çok köşeli ya Fordseverler kızmasın ama büyük bir pickup alıcaksam Dodge Ram tercih ederim 3500 olursa da güzel olur SRT10 tercih ederdim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Senelerdir inceliyorum Ford F serisini hastasıyım ama bizim için orda kalır. Araç değeri 185 000 $ civarı , benzini içmeyi geçtik bunda direk mideye hortum bağlı ordan çeker bu eee bide vergisini düşündüğümüz de bi arap şeyhinin kızını almamız gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap