Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Spor Yay :) ( focus mk1_ 35mm FK )

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok güzeller :):nazar:

Saol kardeşim o senin güzelliğin...

Yanıtlama zamanı:

Tam olması gerektiği gibi olmuş, jantlar da yükseklik de çok iyi.

Tabii görsel olarak.

İşlevselliğini sen belirteceksin artık.

Mesela hafif tümsekli virajda zıplama/kopma yapıyor mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tam olması gerektiği gibi olmuş, jantlar da yükseklik de çok iyi.

Tabii görsel olarak.

İşlevselliğini sen belirteceksin artık.

Mesela hafif tümsekli virajda zıplama/kopma yapıyor mu?

Cem Abi aldığım günden bu zamana kadar olumsuz tek şey; yavaşlatma kasisleri, bozuk yollar v.b.

Çünkü eski haliyle pek umursamadığım yerleri şimdi daha yavaş geçiyorum. Her şeye rağmen düzgün yollarda da yol tutuşu gayet iyi diyebilirim... Taktırdığım yer de usta bir yıl kadar kullandıktan sonra biraz daha yayların yumuşak olabileceğini söyledi...

Kullanılan ekipman yada yapılan modifikasyon araca herhangi bir artı katmıyor, her şey yine biz sürücülerde bitiyor...Ne aracımıza ne de kendimize aşırı güven yerine, daha fazla tedbir almamızda fayda var diye düşünüyorum...

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş abi beğendim :)

Bu arada lip'te hoş olmuş. Nereden alındı acaba ? :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ankara da Fifty tunıng var. Gayet kaliteli ve esnek fiber kullanıyorlar. Fiyatı da uygun + kargo imkanı da var. Ben geçen sene 70tl ye almıştım.

Yanıtlama zamanı:

Ankara da Fifty tunıng var. Gayet kaliteli ve esnek fiber kullanıyorlar. Fiyatı da uygun + kargo imkanı da var. Ben geçen sene 70tl ye almıştım.

Ben bakayim abicim bir şu lipe :)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben bakayim abicim bir şu lipe :)

Selçuk abi sen dön şu tatilden, lip işini halledicez :) Ayrıca bir ara Erkan abiye kaliper kapağı konusunda danışalım derim.. :fikir:

Yanıtlama zamanı:

Maşallah selçuk abi,ALLAH kaza bela vermesin .

Yanıtlama zamanı:

Selcuk abi ilerde bende jantlari degistirip16 yapacagim. Lastik fiuatlarina baktim. 205/50/r16 oldukca pahali ancak bizim araclara baska birsey olmuyor. Acaba srnen lastikleri ne kadara aldin

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Selcuk abi ilerde bende jantlari degistirip16 yapacagim. Lastik fiuatlarina baktim. 205/50/r16 oldukca pahali ancak bizim araclara baska birsey olmuyor. Acaba srnen lastikleri ne kadara aldin

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Mert ben lastik jant beraber aldım. Doğru bendeki ebatlar biraz pahalı ama sonuçta bir kere alacaksın. Ayrıca kışlık - yazlık iki takım olarak kullanırsan 30-40 bin kullanırsın... Kumho KU31: 150-165 TL , Starrmaxx: 150tl , Michelin: 250-270 tl ... marka model çok...

Fiyatlar böyle... benim jantların üzerinde Pırelli prezo nero var gayet memnunum...Tabi sıfırını almaya kalksak ayrı bir sıkıntı...

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yaklaşık üç ay önce aldığım, zaman bulup taktıramadığım, spor yayların montajını dün yaptırdım.öncelikle sizin değerli yorumlarınızı almak istedim. Kullanım olarak birazcık sert fakat, görünümü şık oldu diyebilirim... Herkese kazasız günler, Ankara'dan selamlar...

Abim seni gördüğme okadar sevindim ki :) Bendede aynı kasa aynı jant aynı yaylar var fakat memleketimin gereği yükseltmem gerekiyor fakat nasıl duracağı konusunda endişelerim var . Mümkünse aracın spor yaylardan önceki halleri resim olarak varsa bi bakabilirmiyiz çok ayaktamı duruyor nasıldır bi ön fikrim olur enazından birde lastik yanakları 50 mi acaba sizinki .

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.