Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481695 Arkadaşlar merhaba. Bir süredir kafamda bu soru var. Motordaki bir sorun, bakımsızlık, yağ, filtre, yakıt kalitesi gibi problemlerin şanzıman ve vites geçişlerine etkisi var mıdır ? Özellikle de Çift kavrama otomatik araçlar için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481710 Şanzımanın kendisinde direkt bir değişim olmadıktan sonra klasik bakımlar şanzımanı etkilemez. Ancak bakım aracın genel performansını toparladığı için dolaylı yoldan size daha iyi bir performans sunuyormuş gibi gelebilir. Çift kavramada, yağın, kavrama setinin, keçelerin ve yazılımın değişmesi şanzıman karakterini etkiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl Yazar comment_481729 3 saat önce, Lutfi Ergün yazdı: Bence var arabanın yağ ve filtresi değiştirilince araçın vites geçişleri yumaşadı. Ayrıca gazda kırmızı ışık yanıncada vites geçişleri yumuşuyor. Bununla yakıtla mı yoksa başka birşeyle alakası var bilmiyorum. 4.000 km önce şanzıman komple değiştirmiştim. Ufak ufak sorunlar tekrarlamaya başladı. Alt devirlerde seyir halindeyken aracı frenliyorsun sonra trafik açılıyor gaz veriyorsun araç bi silkeliyor ve arkasına bi şakırtı sesi. Şanzıman çoğu kez kararsız kalıyor. Yakında şanzıman benimle beraber yan koltukda seyahat edicek kadar ses yapacak gibime geliyor. Isınınca zaten şangur şungur gidiyoruz ? Nereye götürsem kuru kavrama normaldir diyor. Bakalım bakımdan sonra neler olacak. Eylül 18, 20187 yıl BurakHAN tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481736 32 dakika önce, BurakHAN yazdı: 4.000 km önce şanzıman komple değiştirmiştim. Ufak ufak sorunlar tekrarlamaya başladı. Alt devirlerde seyir halindeyken aracı frenliyorsun sonra trafik açılıyor gaz veriyorsun araç bi silkeliyor ve arkasına bi şakırtı sesi. Şanzıman çoğu kez kararsız kalıyor. Yakında şanzıman benimle beraber yan koltukda seyahat edicek kadar ses yapacak gibime geliyor. Isınınca zaten şangur şungur gidiyoruz ? Nereye götürsem kuru kavrama normaldir diyor. Bakalım bakımdan sonra neler olacak. vallahi geçmiş olsun. normaldir diyenin suratına o şanzımanın kavramasını kaynatırım ? öyle terbiyesizlik olmaz... Bizde kullandık aynı arabayı, aynı sorunlar bizimde başımıza geldi. Modifiyeli kavrama kiti değişimi yapıldı ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadan kullandım. Size işi bilen bir servis lazım. İstanbulda olsanız Şahsuvaroğlu bu işi çözer. Gerçi böyle kritik bir sorun için adanadan istanbula arabayı getirmeye üşenmezdim ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl Yazar comment_481743 40 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: vallahi geçmiş olsun. normaldir diyenin suratına o şanzımanın kavramasını kaynatırım ? öyle terbiyesizlik olmaz... Bizde kullandık aynı arabayı, aynı sorunlar bizimde başımıza geldi. Modifiyeli kavrama kiti değişimi yapıldı ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadan kullandım. Size işi bilen bir servis lazım. İstanbulda olsanız Şahsuvaroğlu bu işi çözer. Gerçi böyle kritik bir sorun için adanadan istanbula arabayı getirmeye üşenmezdim ben. Modifiyeli kavrama kiti nedir tam olarak. Herkesin yapabildiği bir şey değil sanırsam ? Şu sorunu en azından ses gelmeyecek şekilde çözebilen biryer bulursam titreme tekleme sirkelemesine de razıyım ? Sanki PSA grubunun otomatikleştirilmiş şanzımanları geliyor aklıma artık arabama binince. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481745 Tam otomatik şanzımanlarda bulunan tork konvertörden dolayı motor performansının şanzıman konforuna etkisi büyük. Mesela 2.0 TDCI Modeo'da EGR bozulup çekiş düşmüştü ve şanzımanda vites geçişleri vuruntulu olmaya başlamıştı. EGR arızasını giderdikten sonra vites geçişleri düzeldi. Ayrıca çift kavramalı şanzımanlarda vites geçişlerinde ateşleme-püskürtme kesme işlemi olabiliyor. Volkswagen'de ve Porsche'de mevcut böyle bir sistem, vites değişim hızını arttırmak dolayısıyla daha performanslı bir sürüş yaratmak için püskürtme-ateşleme kontrolü yapılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481755 1 saat önce, BurakHAN yazdı: Modifiyeli kavrama kiti nedir tam olarak. Herkesin yapabildiği bir şey değil sanırsam ? Şu sorunu en azından ses gelmeyecek şekilde çözebilen biryer bulursam titreme tekleme sirkelemesine de razıyım ? Sanki PSA grubunun otomatikleştirilmiş şanzımanları geliyor aklıma artık arabama binince. fabrika çıkışı şanzımanda bulunan kavrama kitlerinin daha fiyakalısı ? bu işi servis çözer, dışarıda arama boşuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl Yazar comment_481757 2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: fabrika çıkışı şanzımanda bulunan kavrama kitlerinin daha fiyakalısı ? bu işi servis çözer, dışarıda arama boşuna Dışarda 8.000 lik olduk. Servisde ne kadarlık oluruz ? Bir ara uğrarım belki çözüm vardır ama buradaki servislerden hiç umudum yok. Uçuk bir rakam çıkartır ve üstüne de arıza tespit parası 200 lira alır gönderir beni eve. Alıştım artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481758 8 dakika önce, BurakHAN yazdı: Dışarda 8.000 lik olduk. Servisde ne kadarlık oluruz ? Bir ara uğrarım belki çözüm vardır ama buradaki servislerden hiç umudum yok. Uçuk bir rakam çıkartır ve üstüne de arıza tespit parası 200 lira alır gönderir beni eve. Alıştım artık. geçmiş olsun. 2015 model araba, garantisi varken servise götürmek yerine sanayide açtırırsan şanzımanı yapacak fazla bir şey kalmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl Yazar comment_481761 28 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: geçmiş olsun. 2015 model araba, garantisi varken servise götürmek yerine sanayide açtırırsan şanzımanı yapacak fazla bir şey kalmıyor. Zaten ilk servise başvurdum. Garantiside yok. Otokoçta 24.000 Lira karşılığında şanzıman değişimi için kayıt açtılar. O kadar ücret ödeyemem yok mu çözümü dediğimde başka çare yok dendi. 200 lira arıza tespit bedeli ödeyip çıkmıştım. Eylül 18, 20187 yıl BurakHAN tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481762 6 dakika önce, BurakHAN yazdı: Zaten ilk servise başvurdum. Garantiside yok. Otokoçta 24.000 Lira karşılığında şanzıman değişimi için kayıt açtılar. O kadar ücret ödeyemem yok mu çözümü dediğimde başka çare yok dendi. 200 lira arıza tespit bedeli ödeyip çıkmıştım. vallahi çok üzüldüm, mındar etmişler arabayı. Otosan şikayet hattını ara, şikayet beyanını bırak. Biraz uğraşsınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481763 3 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: vallahi geçmiş olsun. normaldir diyenin suratına o şanzımanın kavramasını kaynatırım ? öyle terbiyesizlik olmaz... Bizde kullandık aynı arabayı, aynı sorunlar bizimde başımıza geldi. Modifiyeli kavrama kiti değişimi yapıldı ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadan kullandım. Size işi bilen bir servis lazım. İstanbulda olsanız Şahsuvaroğlu bu işi çözer. Gerçi böyle kritik bir sorun için adanadan istanbula arabayı getirmeye üşenmezdim ben. Bak hele bak fiyakalı laflara bak.. modifiyeli kavrama kiti.. breh breh breh Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın