Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53753 klima kasnağından devamlı bir uğultu geliyor, sanırım rulmanda sorun. servise gitmedim daha. gitmeden önce bir araştırma yapayım istedim. yardımınızı istediğim konu; klima rulmanı değişiyormu? (değişiyorsa fiyatları ne kadardır. araştırdım biraz nette ama bulamadım.) tamir oluyormu? yoksa komple kompresör mü değişiyor? acele etmezsem daha büyük masraflar açarmı? bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl Yazar comment_54554 bilgisi olan yok sanırım. yönetimden konuyu silmelerini rica ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl Yazar comment_54714 bilgili arkadaş olmadığı için, konunun aktif kalmasının bir anlamı olmadığını düşündüğüm için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54808 Herşeyi bilemediğimiz için özür dileriz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54840 kardeşim benim başıma geldi bir süre sonra kliman daha az sogutmaya başlıyor ben bu evreye kadar gitmedim bazı biyaların değişmesi gerektiğini söyleyip 4 ila 5 yıl önce 300 lira masraf çıkardıla tembellik ettim yaptırmadım 2 hafta sonra kompresör pert oldu bi akla hizmet çıkma aldım 2 ay sonra oda pert neyse lafı uzatmayayım klima bana o zaman 1000 lirayı geçti. lafın özü (1.bir an önce baktır arabana 2 ikinci el çıkma malzeme alma) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl Yazar comment_55086 kardeşim benim başıma geldi bir süre sonra kliman daha az sogutmaya başlıyor ben bu evreye kadar gitmedim bazı biyaların değişmesi gerektiğini söyleyip 4 ila 5 yıl önce 300 lira masraf çıkardıla tembellik ettim yaptırmadım 2 hafta sonra kompresör pert oldu bi akla hizmet çıkma aldım 2 ay sonra oda pert neyse lafı uzatmayayım klima bana o zaman 1000 lirayı geçti. lafın özü (1.bir an önce baktır arabana 2 ikinci el çıkma malzeme alma) teşekkür ederim. benim için iyi bir örnek oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl comment_55212 benim için kötü bir anı senin için iyi bir örnek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl Yazar comment_55259 benim için kötü bir anı senin için iyi bir örnek haklısın. geçmiş olsun dileğimide ekleyeyim... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın