Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477801 Geçen hafta görevli olarak gittiğim Finlandiya Rallisi yönetimi bize hatıra ve teşekkür için bir video hazırlamış, havasını çok iyi yansıtıyor, paylaşayım dedim. Motor sporlarını seven birisinin ölmeden önce yapılacaklar listesinde ilk 10'da olmalı. Ben sıramı savdım ve inanılmaz keyif aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477848 Cem abi tıp tercihlerini arttırırsın valla Formula ve rallide görev alma ümidi olanlarla Şunu izleyeli yarım saat olmadı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477863 Motorsporlarını seven birisi olarak bayıldım. Video kaliteside harikülade. Paylaşım için teşekkürler Cem abi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477867 Cem abi Marmaris e gelsemde backstage dolaşsak beraber. Çok umutluyum, lütfennn... ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20188 yıl comment_478512 @Cem Boneval Bugün Gürkan abiyle seni pek andık abi marmaris rallisine mi gelsek diye de tarihler bana malesef uymuyor da 2-3 misafirin olacak gibi orada abi ? Ben belki sadece haftasonu programına katılabilirim de o da belirli olmayacağından net bir şey söyleyemiyorum. https://www.redbull.com/tr-tr/events/wrc-marmaris-rallisi-turkiye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20188 yıl Yazar comment_478529 8 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: 2-3 misafirin olacak gibi orada abi Benim gidip gitmeyeceğim de daha kesin değil. Ben çıkar çakışması olmasın diye resmi görev kabul etmedim, ama yardıma gitmeye çalışacağım eğer izin ayarlayabilirsem. Hava çok sıcak olmazsa seyretmesi zevkli olur. Gidecekleri yine de yönlendirmeye çalışırım. Özellikle shakedown mükerrer geçişler olacağı için mutlaka programa alınmalı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın