Mustafa Nartkaya Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2018 Aşağıda resimde görülen sağdaki yazı veya sembol anlamı nedir. Ben aradım bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Reno’dan aşırmış biri herhal böyle bir amblem yok orijinalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Reno’dan aşırmış biri herhal böyle bir amblem yok orijinalde. Bende orijinal gibi düşünmüştüm, epey aradım.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 23 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Reno’dan aşırmış biri herhal böyle bir amblem yok orijinalde. S nin kuyruğu kırılıp ST bu hale gelmiş olmasın:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 1 dakika önce, Yakup Kuru yazdı: S nin kuyruğu kırılıp ST bu hale gelmiş olmasın:)) Dediğim bu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Evet Renault'un GT amblemi bu. Sonradan takılmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 İnsanlar bir enteresan, nereden aklına geldi de, Ford arabaya Renault amblemi takıyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Nartkaya
Aşağıda resimde görülen sağdaki yazı veya sembol anlamı nedir.
Ben aradım bulamadım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap