Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476633 focus 2014 style aracım var. yedek anahtarla gezmeye gittim. orada arabayı kiltledikten sonra tekrar açınca alarm çalmaya başladı. bunu kapatmak için bir yol var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476642 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Yapısı kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476643 Türkiyede alarmla gelen focus 3 yok, aracınızda ne şekilde alarm var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl Yazar comment_476700 orjinal alarmlı. aracı kilitlediğiniz zaman aracın herhangi bir yerine vurduğunuz zaman kısa kısa çalıyor ya da kilitli iken aracın içine yaprak dahi girse alarm çalmaya başlıyor. camlar kapalı iken aracın içinde en ufak bir kıpırtıda alarm çalıyor. kısaca araç kilitli iken araca hiçbir müdahalede bulunamıyorsunuz. orjinal anahtarla uzaktan kumanda ile açıp yedek anahtarla manuel kilitleyip tekrar yedek anahtarla açtığınızda ve çalıştırdığınızda alarm çalıyor kesinlikle kapanmıyor tekrar aracı kilitleyene kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl comment_476705 Orijinal ürün değil onlar, orijinal alarmda dışardan vurunca çalma olmuyor ki zaten Türkiye'ye alarmlı Focus Mk3 gelmedi. Siz bu işlerden anlayan elektrikçiye gitseniz iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl Yazar comment_476710 orjinal derken çok anlamıyorum ama ben ikinci sahibiyim birşey yaptırmadım aldığım yerde en ufak birşey demedi. dışardan en ufak bir belirti yok sanki herşey araçla üretilmiş gibi. dışardan takıldığında bu kadar teferruatlı olur mu? sorunsuz çalışması güzelde iptal edecek bir sistemde olsa iyiymiş Temmuz 22, 20188 yıl Ali Gök tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20188 yıl comment_476776 Yol bilgisayarında araç ayarlarında alarm seçeneği var mı bakarmısınız? Alarm seçeneği yoksa orjinal değildir.Arkadaşlarında dediği gibi normalde Türkiye'de alarmlı mk3 yok zaten.Ama sonradan uğraşıp orjinal alarm takmış olabilirler belki. Ve Yakup Bey'inde dediği gibi dışardan vurunca çalmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın