Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474766 Merhaba aracımda vites geçişlerinde 2 saniyelik gecikme oluyor aracımı çalıştırdıgımda hız yavaşlatıldı arızası veriyor ve motor arızası lambası yanıyor ama aracımın gidişinde bir sorun yok Bilgisayara baglandıgımızda gaz pedal sensör arızası P193B veriyor sürekli silinmiyor bunun için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474772 5 saat önce, Gökhan Avdan yazdı: Merhaba aracımda vites geçişlerinde 2 saniyelik gecikme oluyor aracımı çalıştırdıgımda hız yavaşlatıldı arızası veriyor ve motor arızası lambası yanıyor ama aracımın gidişinde bir sorun yok Bilgisayara baglandıgımızda gaz pedal sensör arızası P193B veriyor sürekli silinmiyor bunun için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler Motor aksamında değişecek zamanı gelen bir parça olabilirmi? Hızlanmayı engelleyiyor sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474791 km saati kaynaklı sorun olabilir ben facus 2,5 makyajlı kasa kullanıyorum otomatık arac aynı sorun bana da verdı uyarı motor arızası hız azaltıldı saat kadranlarında ıstemsız gıdıp gelme vs vs baktırsanız ıyı olur bence Temmuz 1, 20188 yıl rıdvan can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474806 18 saat önce, Gökhan Avdan yazdı: Merhaba aracımda vites geçişlerinde 2 saniyelik gecikme oluyor aracımı çalıştırdıgımda hız yavaşlatıldı arızası veriyor ve motor arızası lambası yanıyor ama aracımın gidişinde bir sorun yok Bilgisayara baglandıgımızda gaz pedal sensör arızası P193B veriyor sürekli silinmiyor bunun için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler Gaz kelebegi yada tesisatinda problem var gibi gorunuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474818 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Gaz kelebegi yada tesisatinda problem var gibi gorunuyor. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20187 yıl Yazar comment_482674 Çıkma gösterge aldım tanımlattım ve arıza giderildi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın