Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 3koltuk Kılıfı önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus için koltuk kılıfı bakıyorum ama baktığım kılıflar arka koltuktaki ortada bulunan kol ve bardak koyma yerini kapatıyor.Acaba arka koltuklar için arka kol koyma yerini kapatmayan kılıflar varmı ben bulamadım.Kendimizmi diktirmemiz gerekiyor .

Yanıtlama zamanı:

İlk defa duydum, kol dayamayı ve bardak koymayı kapatıyor diye buna uygun kılıf takmak. Kılıfı koruma amaçlı kullanıyorsanız zaten kapatması doğru olandır. Ama kol dayama engel oluşturacak diye düşünüyorsanız ona uygun kılıf bulmanız zor olacaktır. Ben görmedim. 

Yanıtlama zamanı:

yeni nesil araçların koltuklarında kolay kolay yıpranma olmuyor ama kullanırken iş elbisesi ile binme vb durumlarda kirlenmesin diyorsanız işinin ehli bir döşemeciye gidip uygun bir kumaştan diktirmek en mantıklısı. zaten piyasada satılan seri üretim ürünlerin kumaşları çok berbat.

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Menderes Urun yazdı:

yeni nesil araçların koltuklarında kolay kolay yıpranma olmuyor ama kullanırken iş elbisesi ile binme vb durumlarda kirlenmesin diyorsanız işinin ehli bir döşemeciye gidip uygun bir kumaştan diktirmek en mantıklısı. zaten piyasada satılan seri üretim ürünlerin kumaşları çok berbat.

Bu kılıf olayı aslında çok değişik bir konu. Mesela evde de koltuklara koyarız, işte çay kahve dökülmesin diye ? Ama atıyorum hatunu arabaya bindireceksiniz saçma sapan bir kılıf varsa karizmayı çizdirirsiniz ? Hadi diyelim kaliteli bir kılıf olsun, onları da bulmak hem zor hem de pahalı. Kılıfı ne için aldığınız önemli, asıl olan konu bu. Eğer şayet korumaksa koltukları ben ince kaliteli kumaşlardan yapılan giydirilen kılıflardan tavsiye ederim. Ama şayet koltuklar hem şık görünsün, hem asıl olan koltuk kılıfı yıpranmasın , hem de rahat olsun istiyorsanız o zaman 1.000 tl 'yi gözden çıkarıp güzel bir kılıf alacaksınız. Değer mi ? Bence değmez. Parayı veriyorsam çatır çatır kullanırım ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.