Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20188 yıl comment_470587 Sayın Abilerim Aracımın sol ön farı su almış önceden başına gelen varmı ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20188 yıl comment_470589 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Test ve İzlenimlerimiz kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470603 Su almadan kasıt ne? Şiddetli buhar mı, yoksa içine su mu dolmuş? Ben ilkinden muzdariptim, radyatör tarafındaki kauçuk kapağı (geçici veya sürekli) çıkarınca rahat ettim. buraya da bakın: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470672 9 saat önce, Görkem Bulut yazdı: Hocam şiddetli buhar Farın havalandırma kanalları tıkanmış mı kontrol edilecek. Açıksa benim yaptığımı yapın. İç yandaki kapağı geçici olarak çıkarın hemen kuruyacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl Yazar comment_470729 Hocam farın hava kanalları nerede şu işi halledelim hocam kusura bakmayın fazla anlamıyorum araçtan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470755 Önce hava alması lazım kuruması için. Ondan sonra bakılması gerekir neresinden su almış. Duuruma göre müdahale edilir. Burdan belli olmuyor nesi var. Fardan anlayan birisine göstermeniz lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın