Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20188 yıl comment_469092 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 1999 Model Focus 1.6 Ambient aracım var yeni aldım. Bu aracın kullanma klavuzunu bulamadım bu konuda ve eğer bilginiz varsa darbe anında benzini kesen bir devre kesici varsa yerini bilen arkadaş yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20188 yıl comment_469093 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı ve Yapısı kategorisinden Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20188 yıl comment_469103 Yanlış hatırlamıyorsam sağda yan duvarda torpido gözünün altında A sütunundan aşağı doğru inen yan kaplamada bir kapağın altında şalter vardı. Kaza anında atıyor, tekrar devreye sokmak için basmak gerekiyor. Mayıs 7, 20188 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20188 yıl comment_469212 var ,Cem abinin dediği gibi aynen sağ önde ayakların geldiği yerin sağında Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın