Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bvc Modüllü Lcd Kodu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracıma( 2012 tdci style plus ) titanyumlarda olan renkli LCD ekran alacağım ancak sync değil BVC olmalı kodunu bilen varmıdır.Bir arkadaş vasıtası ile Almanya dan gelecek yardımcı olursanız sevinirim.

Solved by Semih O.

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Faik Kara yazdı:

Aracıma( 2012 tdci style plus ) titanyumlarda olan renkli LCD ekran alacağım ancak sync değil BVC olmalı kodunu bilen varmıdır.Bir arkadaş vasıtası ile Almanya dan gelecek yardımcı olursanız sevinirim.

4.2" olan mı yoksa 5" olanı mı soruyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mk3 titanyumdaki standart  sony panelde olan ölçü makyajsız sanırım 4.2

Faik Kara tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Solution
Bir saat önce, Faik Kara yazdı:

Mk3 titanyumdaki standart  sony panelde olan ölçü makyajsız sanırım 4.2

AM5T 18B955 C* olanları alabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Semih Bey çok teşekkür ederim daha önce bir tane almıştım sync modül olduğu için Bluetooth ses kontrol ve usb bellek kullanamamıştım tekrar teşekkür ediyorum 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Faik Kara yazdı:

Semih Bey çok teşekkür ederim daha önce bir tane almıştım sync modül olduğu için Bluetooth ses kontrol ve usb bellek kullanamamıştım tekrar teşekkür ediyorum 

Rica ederim. Daha önce aldığınızın kodu neydi acaba?

Yanıtlama zamanı:

@Semih O. mca trendx’e sync yapmamış mıydın? Stock mca trendx’e adapte etmek için a’dan z’ye donanım ihtiyacı ve uygulama adımları için bir anlatım olsa, emek isteyen bir iş tabi ama olsa işte ne şukela olur, ne güzel olur. ?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

@Semih O. mca trendx’e sync yapmamış mıydın? Stock mca trendx’e adapte etmek için a’dan z’ye donanım ihtiyacı ve uygulama adımları için bir anlatım olsa, emek isteyen bir iş tabi ama olsa işte ne şukela olur, ne güzel olur. ?

Sync 1 için anlatım yaptım. Sync 2 ve 3 için diyorsan tesisatla ilgili ciddi farklar o yüzden pek ayrıntıya girmek istemedim aslında. Ama uygun bir zamanda olabilir tabi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kodu hatırlamıyorum guruptan Semih Bey e sattım Eskişehir e bende sadece Bluetooth ve aux çalışmamıştı AM5T 18B955 C* derken C nin yanına gelen harf farkedermi acaba örneğin CH gibi 

Faik Kara tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Faik Kara yazdı:

Kodu hatırlamıyorum guruptan Semih Bey e sattım Eskişehir e bende sadece Bluetooth ve aux çalışmamıştı AM5T 18B955 C* derken C nin yanına gelen harf farkedermi acaba örneğin CH gibi 

Etmez manasında * koymuş.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Semih O. yazdı:

Bm5t olan bvc’li ekran var mıydı Ozan hatırlıyor musun?

4.2yi pek hatırlamıyorum ama 5te vardı, daha doğrusu o zamanlar anladığımız kadarıyla olay yazılım olduğundan parça kodu önemli değil. Deneyerek buluyorduk ? Şu an @Yahya Akmanın olan arabaya en az 7-8 ekran denemiştim ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Semih Bey ve Ozan Bey ilginize çok teşekkür ediyorum 

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Semih O. yazdı:

Bm5t olan bvc’li ekran var mıydı Ozan hatırlıyor musun?

Am5t li ekranlar bvc uyumlu. Bm5t ekran sync 1.0 ile geldi. Anlatmaya gerek yok microcatten goruyorsunuz ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.