Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20188 yıl comment_464084 Slm arkadaşlar 2015 model fort fokus aracım 1 viteste kalkış yaparken araç kendini toparlayana kadar bir ses geliyor araştırma yaptim debriyaj baskı balatadan diyorlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20188 yıl comment_464085 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Güzellik Yarışması kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20188 yıl comment_464086 Yetkili servise uğrayınız Daha sesi duymadan bizden ses yorumu mu bekliyorsunuz? Bu arada aracınız Ford Focus, geçmiş olsun şimdiden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20188 yıl Yazar comment_464087 Ses ten kastım bu baskı balatanin bittiği anlamına gelirmi siz tecrübeli abilerden bilgi istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl comment_464217 Eğer bu ses ise bende var.Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum aracımı ve ara ara olsa da sesi yapıyor.Eğer vites geçişlerinde ve çekişte sorun yoksa sıkıntı yapacak birşey değil.Ama içiniz rahat etmeyecekse gidip gösterin servise.Ayrıca forum da bu konuyla ilgili bir konu olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl comment_464259 Focusların kronik sorunu. Yarım debriyajda daha fazla yapar metal sürtme sesidir. Beyin tırmalar etraftakiler bile duyar o kadar yüksek sestir. Bahsettiğin bu ise Değişim Yok Yen’i üründe yapıyor aynısını ses volan ile ilgili ses dışında arabaya zararı Yok. Bu sebeple geçmiş olsun deyip alış arabana. Tadını çıkar çaresi Yok ben öyle yapıyorum. Başka ses ise servise uğrayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20188 yıl comment_464272 Eğer ki burada duyulan uğultu sesi ise; bu aracı bana ikame olarak vermişlerdi. 2017 titanium dizel araç daha 9000 km.de idi. servise söylediğimde "yapar abi geliyo bu ses" diye çok açıklayıcı!!! bilgi vermişti mastertech denilen usta arkadaş. Filmim1.mp4 Filmim2.avi.mp4 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın