Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20188 yıl Yazar comment_464078 Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim. 2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20188 yıl comment_464103 11 saat önce, Yaşar Büyükoğlu yazdı: Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim. 2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim Buna dikkat etmemiştim, Ford'un videosuna göre de sadece sıcaklık ayarı görünüyor. "Klima" ekranında test ettiniz mi? (Ben Navi ile birlikte çok fazla alan kapladığı için bu düğmeyi iptal ettim, test edemiyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20188 yıl Yazar comment_464114 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: Buna dikkat etmemiştim, Ford'un videosuna göre de sadece sıcaklık ayarı görünüyor. "Klima" ekranında test ettiniz mi? (Ben Navi ile birlikte çok fazla alan kapladığı için bu düğmeyi iptal ettim, test edemiyorum) Evet test ettim sadece derece var başka bir alt menu yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495495 23.03.2018 - 16:49 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Forscande BCM konfigurasyona girince, eski focccus benzeri arayüz çıkıyor. Akşam görüntü atarım. Forscan e bağlanmak için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Aliexpress'te tonla ODB cihazı var ama ne tür bir cihaz almam gerekiyor? V1,5 mi 2,1 mi? veya Wifi mi BT mi gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495500 1 saat önce, Bilal A. yazdı: Forscan e bağlanmak için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Aliexpress'te tonla ODB cihazı var ama ne tür bir cihaz almam gerekiyor? V1,5 mi 2,1 mi? veya Wifi mi BT mi gibi... ELS şu an için en mantıklı seçim. "Ford ELS27" şeklinde aliexpressde aratabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20197 yıl comment_497865 10.02.2019 - 20:28 tarihinde, Murat Kav. yazdı: ELS şu an için en mantıklı seçim. "Ford ELS27" şeklinde aliexpressde aratabilirsiniz. ELM 327 lerden farkı nedir bunun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20197 yıl comment_497866 1 dakika önce, Bilal A. yazdı: ELM 327 lerden farkı nedir bunun? Daha hızlıdır, ms+hs can switch ihtiyacı olmadan daha hızlı işlem yapabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın