Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Kuga 1.5 Tdci Otomatik Kapı Kilitlemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim.

2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Yaşar Büyükoğlu yazdı:

Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim.

2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim

Buna dikkat etmemiştim, Ford'un videosuna göre de sadece sıcaklık ayarı görünüyor. "Klima" ekranında test ettiniz mi? (Ben Navi ile birlikte çok fazla alan kapladığı için bu düğmeyi iptal ettim, test edemiyorum)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Buna dikkat etmemiştim, Ford'un videosuna göre de sadece sıcaklık ayarı görünüyor. "Klima" ekranında test ettiniz mi? (Ben Navi ile birlikte çok fazla alan kapladığı için bu düğmeyi iptal ettim, test edemiyorum)

Evet test ettim sadece derece var başka bir alt menu yok maalesef.

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
23.03.2018 - 16:49 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Forscande BCM konfigurasyona girince, eski focccus benzeri arayüz çıkıyor. Akşam görüntü atarım.

Forscan e bağlanmak için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Aliexpress'te tonla ODB cihazı var ama ne tür bir cihaz almam gerekiyor? V1,5 mi 2,1 mi? veya Wifi mi BT mi gibi...

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Bilal A. yazdı:

Forscan e bağlanmak için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Aliexpress'te tonla ODB cihazı var ama ne tür bir cihaz almam gerekiyor? V1,5 mi 2,1 mi? veya Wifi mi BT mi gibi...

ELS şu an için en mantıklı seçim. "Ford ELS27" şeklinde aliexpressde aratabilirsiniz.

• Yakup Ç. A., başlığı 2017 Kuga 1.5 Tdci Otomatik Kapı Kilitlemesi olarak değiştirdi
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
10.02.2019 - 20:28 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

ELS şu an için en mantıklı seçim. "Ford ELS27" şeklinde aliexpressde aratabilirsiniz.

ELM 327 lerden farkı nedir bunun?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.