Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yaşar Büyükoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yaşar Büyükoğlu tarafından yazılan her şey

  1. evet powershift şanzuman,ama 1 haftadır olmadı,servisede gitmedim,bekliyorum bakalım ne zaman yolda kalacam o zaman giderim artık.
  2. sonuç ne oldu merak ettim.aynısı bana oldu bugün.yokuşa başlayınca araç acaip titremeye başladı.yokuş düzelince geçti.kronik sorun sanırım. sonuç hakkında bilgi verebilirseniz en azından servis sürecini hızlandırabiliriz.
  3. Vpn e gerek yok yeni bir mail alarak pc den yeni apple id si yaratarak yapabilirsiniz.sadece ülkeyi ingiltere seçmeye dikkat edin.
  4. Murat bey iphone dada kuruluyor.benim arabada navigasyon olmadığı için live trafic deneyemedim.ama diğer gösterdiklerinizin hepsi iphone da oluyor.ama ingiltere apple id si alıp öyle indirdim.diğer şekilde inmiyor.
  5. Evet test ettim sadece derece var başka bir alt menu yok maalesef.
  6. Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim. 2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim
  7. Artı olarak önceki aracımda direksiyonu sağa yada sola döndürünce o taraftaki sis lamlası tek taraflı olarak yanıyordu.bunu kuga da yapamazmıyız? yine sinyal koluna dokunduğumuzda 3 defa olan sinyali 5 yapamazmıyız? bunun gibi aklıma şu anda gelmeyen bir sürü özellik vardır mutlaka. mesela arkadaşımın yeni tiguanındaki geri görüş kamerası full hd film gibi gösteriyor.benim kuga onun yanında bayaa bi sönük kalıyor görüntüde.bunu düzeltebilirmiyiz yada illa kameranınmı değişmesi gerekiyor. --52 dakika sonra eklendi-- Birde 2011 model titanyum kugam da sesli kontrol ile çok daha fazla komut verebilirken 2017 kugalarda bu özellikler kısıtlanmış. örneğin 2011 model titanyum kuga da Klima Yardım Fan Sıcaklık Otomatik Mod Buz çözme Açık Buğu Giderme Açık Buz çözme Kapalı Buğu Giderme Kapalı sadece klimada bu komutlar vardı.bunları yeni kuga da aktive etmek mümkünmüdür?
  8. Merhabalar,yeni almış olduğum 2017 kuga 1.5 tdci aracımda otomatik kapı kilitlemesi varmı,varsa nasıl yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim. araca bindikten sonra örneğin 10 km /h i geçtiği zaman kilitlenmesini istiyorum.forumlara baktım birsürü yöntem var çoğunu denedim ama olmadı,
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.