Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20188 yıl comment_460857 -MRB ARKADASLAR ABİLER USTALARIM ALLAH İÇİN Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 2014 FORD FOCUS 3 DİZEL ARACIM sadece 10 km gitmeden bile yarım LİTRE su eksiltiyor daha fazla gidince daha cok eksiltiyor suana kadar yapılan ları size sıralamak istiyorum arac sogukken yada sıcakken life kaldırdıgımzda kesinlikle gözle görünür su kaçagı yok motor yağında bir su belirginligi yok eksozdan yok kaloriferden yok radyatör su deposunu değiştirdim ordada sıkıntı yok sizce ne olmalıdır ustalar ya EGR de diyor yada üst kapak contası diyor BN MOTORU RASTGELE MOTORU AÇTIRMAK İSTEMİYORUM DENEME YANILMA YAPMAK İSTİYORLAR arac 14 aydır bnde bu sorun 1 aydır böyle kesinlikle hararet yaptırmadım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirse cok sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20188 yıl comment_460863 https://www.hepsiburada.com/cs-motor-test-pm-HB000004RRPH Bence denemeye değer. Bana gelen bozuk geldi ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20188 yıl comment_460865 Otomatik MesajBu konu, Otomobil Dünyası > Test ve Yorumlarımız kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20188 yıl comment_460984 slm.benzer sorun bendede olmuştu eski aracımda.bende az eksiltiyordu.sorun (focus 2) Manifold Devirdaim Su Hortumundaymış.devirdaime takılan yerinde oring var ordan kaçırıyormuş.önceki sahibinde devirdaim değişiminde parça hasar görmüş.lifte kaldırınca görünmüyordu.motorun sıcaklığı ile su buharlaşıyormuş.başka bir ustaya götürdüm.o farketti.suyun sızdığı yerde izi kalmış.bulana kadar bayağı uğraşmıştım.hortumu değiştirince düzeldi.geçmiş olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın