Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl Yazar comment_75905 Dün yoğun ve yorucu geçti. Sabahtan akşama kadar pist dolu. Sürekli bir yarış serisi aktif. Türkiye Pist Şampiyonası, Vizio GT3 Porsche Cup ve de kamyoncular turlayıp duruyor. Bu sefer yönetimi medikal araçtan yaptığımdan internet erişimi kısıtlı. Padoktan bir kaç kare: Bu arada kamyoncuklar normal TIR çekicilerine göre daha kompakt. 5.5 ton ağırlığında, 12 litre motor, 1100 BG ve 5500 Nm tork. Yazdığım rakamlarda hata yok. Hızları 160 km/h ile sınırlı ve bu sürate erişme süreleri 9 saniye civarıda... Tur zamanları da 2'30 civarında. Bir de sabahki ısınma turlarından kısa bir video, kötü kalite ama upload hızım çok yavaş, daha iyisini gönderemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl Yazar comment_76288 Müthişti, bence kaçırdınız... Ağırlamaya da hazırdım halbuki! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76291 Yakaladığın kare herşeyi yansıtıyor abi,keşke gelebilseydik ama olmuyor malesef her istediğimiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76295 Cem bey, biz İstanbul da özellikle TEM de geceleri bu kamyonlarla 110-140km civarlarında zaten karşılaşıyoruz.. Doğrusu TEM 'de oldukça ürkütücü, yarış pistlerinde izlemesi zevkli araçlar... İstanbul un diğer ucu olması nedeniyle gelme şansım olmadı. Umarım siz zevkle izlediniz... Bu arada araçlar pistin başka bir tarafında iken, siz tv lerden tüm yarışı izleyebiliyor musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76387 Harbiden ya Niye gitmedik ki Ama bu haftasonu çok yoğundu :) Ellerine sağlık cem abi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76429 Benim Tırlara karşı sempatim var. Bende gelmeyi isteyenlerdenim. Hatta Belen abi aradı beni gidelimmi diyede düğün trafiği işte Haftaya inşallah yanına gelicem Cem abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77160 Bir arkadaşımın babası vefat ettiği için onun cenazesine gittim. O nedenle de gidemedim.. Bir dahaki sefere inşallah. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın