Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458831 Merhabalar. Bu ses aracı aldığımdan beridir var ancak sadece araç durur vaziyette iken oluyor. Manevra yaparken veya sürüş esnasında titreme,takılma,ses yapma gibi sıkıntılar yok pamuk gibi. Bu bir sorun mudur sizce ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458832 Bu sesten ziyade direksiyonu tam sağ ve tam sol yapmayın Bu sebeple bozuluyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl Yazar comment_458833 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu sesten ziyade direksiyonu tam sağ ve tam sol yapmayın Bu sebeple bozuluyorlar. Yani sıkıntı yok mu şuan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458834 Bu ses normal değil, yapılan hareket de normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458838 Kısaca: Muhtemelen direksiyon kutusu ses yapıyor , servise baktırılsa iyi olur. Direksiyonu sona dayamak sağlıklı değil , direksiyon kutusundaki sorunun sebebi o olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl Yazar comment_458839 Normalde yapmıyorum zaten videoda gösterdim öyle. Bu ses pedalların olduğu kısımdan geliyor. Servise gidecek zaman bulursam göstericem. Bu çok sıkıntı yaratır mı bu şekilde kullansam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458852 2 saat önce, BurakHAN yazdı: Normalde yapmıyorum zaten videoda gösterdim öyle. Bu ses pedalların olduğu kısımdan geliyor. Servise gidecek zaman bulursam göstericem. Bu çok sıkıntı yaratır mı bu şekilde kullansam ? Paspası ve/veya o bölgeyi kontrol ediniz... --0 dakika sonra eklendi-- Direksiyon mafsalına sürtüyor olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458891 sona dayamanın zararlı olması elektrikle birlikte tarih oldu diye biliyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın