Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Bu şarkı ile herhangi bir başarıya imza atabileceklerini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 İşin içine din ve siyaset girerse puanları toplar kimilerinden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Gereksiz bi organizasyon,fazla kasıyoruz bence,şarkı fena değil ama iddalıda değil,Sertap Erenerden sonra 1 sene ev sahipliğinin hatırına nezaketen katılıp bıraksaydık daha iyiydi en azından elde güzel bi anı olmuş olcaktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Gereksiz bi organizasyon,fazla kasıyoruz bence,şarkı fena değil ama iddalıda değil,Sertap Erenerden sonra 1 sene ev sahipliğinin hatırına nezaketen katılıp bıraksaydık daha iyiydi en azından elde güzel bi anı olmuş olcaktı. Olur mu canım, daha defalarca bize sıfır verenlere tam puan verme iyi niyetliliğimizi belli edeceğiz nereye gidiyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Olur mu canım, daha defalarca bize sıfır verenlere tam puan verme iyi niyetliliğimizi belli edeceğiz nereye gidiyorsun? Toplum kültürümüzün bi köşesinde yalakalık varmıkı acaba,mangalda kül bırakmama ve unutkanlık damarlarımızdaki kanda mevcut.(asil demeye dilim varmıyor çanakkaleden sonra) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Toplum kültürümüzün bi köşesinde yalakalık varmıkı acaba,mangalda kül bırakmama ve unutkanlık damarlarımızdaki kanda mevcut.(asil demeye dilim varmıyor çanakkaleden sonra) Genelleme yapmak hassas ve zor bir iştir ancak kendi gözlemlerime göre zenginlik ve çıkar yalakalığı yaygın dersem yalan söylemiş olmam, bana göre en kötüsü de ülkede eğitimsiz zenginlerin çok olması; kötüye işaret. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Genelleme yapmak hassas ve zor bir iştir ancak kendi gözlemlerime göre zenginlik ve çıkar yalakalığı yaygın dersem yalan söylemiş olmam, bana göre en kötüsü de ülkede eğitimsiz zenginlerin çok olması; kötüye işaret. Eskiden bilgiye ihtiyaç pek yoktu,sadece sermaye yeterliydi ticarette para kazanmak için,eğitimsiz zenginlerde bunun bi yansıması fakat bunun hızlı b şekilde değiştiğini düşünüyorum günümüzde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 serdar ortaç da 90'ların şarkıcısı ogün 90 ların şarkıcısı ama bozdu kendini be abi Tornacı hali daha iyiydi Ona bakarsan hande yenerde öyle Eski şarkıları nekadar güzel ve kaliteli Şimdi gidebileceği tek yerin hava alanı olması biraz garip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 (düzenlendi) Ööörovizyonu hem pek ciddiye almam hem de pek seyretmem. Şarkı yarışmasından çok bir komşu dayanışma gösterisi olduğu için... Dün tesadüfen karşıma çıkınca 2.şarkıdan itibaren tüm parçaları izledim. Baktım uzuyor sonuçları beklemeden kapattım. Sabah haberlerde favorimin, İsveç'ten Loreen'in (bu arada esmer, çıplak ayaklı ve çıtı pıtı bir kız, İsveç için çok farklı bir fizyonomi) hatır ötesi oylarla açık ara birinci geldiğini gördüm. Birkaç izlenim: - Sahne düzenlemesi, sunuş, ışık oyunları, Azerbeycan tanıtımı, özetle tüm yayın tek kelime ile müthişti. - Katılan şarkılar kaliteli idi, rahatlıkla günlük dinleyebileceğim ondan fazla şarkı çıkar. - Oylamalarda gene maalesef "al gülüm ver gülüm" mantığı hakim, yöresel, ülkesel, milli dayanışmalar var. Tabii şovu bozmasa da başarıya gölge düşürüyor. - Türkiye bu tür bir destekle zoraki bir yedincilik aldı ki bence bu parçaya ve sahneye fazla bile. - Rus nineler çok şirindi, farklı düşünmenin kazanabileceğini gösterdiler - Azerbeycan ev sahibi olarak jest oylarını topladıysa da şarkı ve performans çok iyiydi ve dereceyi hak etti. - Böyle olacaksa bunan sonra ben bu gösteriyi izlerim dedim. Tebrikler İsveç Ve diğer beğendiklerim: [media=] [media=] Mayıs 27, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Benim Türkiye adına Eurovision'daki şarkım budur. Athena yı da severim zaten. Adamda öz güven var, sahne şovunda yaptığı garip hareketler hoş. Önümüzdeki yıl bu görevin Teoman'a verilmesini isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 ben zaten isveçi bilmiştim... not:rus ninelerin provalar esnasında 2 si vefat etmiş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 ben zaten isveçi bilmiştim... not:rus ninelerin provalar esnasında 2 si vefat etmiş... yaa...alem adamsın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap