Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2007 Tdci Fiesta Akü Boşalması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

son birkaç marşta bir zorlanarak çalışma durumu vardı 2007 model fiesta aracın.bugün öğlen gibi en son çalışan araç bu akşam birdaha marş almadı.açıkçası dün gidip aküyü değiştirmeyi düşünüyordum ama zamanım ve fırsatım kalmadığından akü değişimini haftaya cumartesine bırakmıştım.şu anda araç marş almıyor,aktarma kablom var fakat haftaiçi çalıştığımdan annemin aracı garajda cumartesine kadar beklese bir zararı olurmu?cumartesi aktarmakablosu ile kendi aracımdan aktarma yapıp aracı çalıştırıp sanayiye götürüp aküyü yenileyecğim.kaç amperlik akü önerirsiniz bu araca,genelde fabrikasyon değerlerindeki aküler öneriliyor ama yine de sormak istedim.

saygılar.

Yanıtlama zamanı:
44 minutes ago, Serkan said:

cumartesine kadar beklese bir zararı olurmu

Bir problem olmaz.

44 minutes ago, Serkan said:

.kaç amperlik akü önerirsiniz

Orjinali kaç amper ise o kadar. Boyutlarına dikkat etmek lazım, kapağı veya kilidi yada muhafazasına uymayabilir.

--0 minutes later eklendi--

"Abi nolacak ya" tadında size elindeki aküyü itiklemeye çalışan satıcılardanda uzak durun, yukarıdaki söylediklerime dikkat edin.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Orjinali kaç amper ise o kadar. Boyutlarına dikkat etmek lazım, kapağı veya kilidi yada muhafazasına uymayabilir.

Aynen boyutlara dikkat etmek lazım.Bazı araçların akü boyutları farklı olabiliyor.Mesela focus 3 ün aküsü standart akülerden farklı ölçü olarak.

Mehmet Çallı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

verdiğiniz cevaplar için teşekür ederim.

bende de focus 2 var ve benim aracımda da akü alçak bir akü modeline sahip.

bu durumda aküyü haftasonu değiştirmek üzere akücüye gideceğim.Bir tanıdık parçacı abimiz bugün babama denk gelmiş,bir ihtimal marş motoruda sıkıntılı olabilir demiş ama ben aküdendir diye tahmin ediyorum.

cumartesi anlayacağız artık durumu..

saygılar..

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

geçkaldım yazmaya biraz..aküdenmiş sorun.66 amperlik mutlu akü taktık.şimdi canavar gibi marş alıyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.