Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457093 2 saat önce, Halit AYDIN yazdı: focus 3 manuel, 1.6 115 hp..bakım yeni yapıldı..filtreler temiz.. Hemen hemen her turbo dizel motorlarda dediğiniz turbo ölü noktası olur. Devir aralığını 1200 devir üstünde tutarsanız focus 3 için doğru bir aralık olacaktır. Hatta daha alt devirlerde silkeleme yaşayanlar da oldu, servis tarafından normal kabul edilen şeyler bunlar. Bunun yanında dizel partikül filtresi bakımı yapılan yada bakımda değiştirilen bir filtre değil kendi kendini temizleme mekanizması olan bir sistem, bu temizlik için uzun yol yapmanız gerekmekte. Hatta soğuk iklim koşullarında uzun yol yapılmasına rağmen sıkıntılar yaşatan bir sistem. Bu konuyu ihmal etmemenizi öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457868 16.01.2018 - 20:23 tarihinde, Halit AYDIN yazdı: 1'den 2 ye vites atınca sanki araç 0'a düşmüşte hız olarak yeniden kendini topluyor hissi oluyor mu? Bende arabayı ilk aldığımda bu duruma şaşırmıştım.Sanki araç kendini geri çekiyor ve sonra atağa kalkıyor gibi yapıyordu.Bende 1 den 2 ye geçerken 2500 devir ve çok çabuk gaz vererek bunu engelliyorum.Yani 2.viteste 2000 devir biraz üstünde devam ederseniz bir şey olmuyor.Sabah ları bende de beyaz duman atıyor.Rolantim sabit sıkıntı yok.Arkadaşların dediği gibi dert edilecek bir şey değil. Yalnız ben şu dpf olayına çok takmış durumdayım.Bizim araçlar kendi kendine temizlik yapıyor mu?Temizlik başlayınca ekran da işaret çıkıyor mu?Bir keresinde çalıştı gibi geldi.Koku filan olmuştu.Endişeleniyorum çünkü araç hep kısa mesafe kullanılıyor.Dün akşam 3.viteste 3500 devirde gideyim dedim dakika tuttum.En fazla 6 dk dayanabildim.Kıyamadım arabaya.Fakat bu 6 dk.dan sonra araçta ses değişmesi oldu.Acaba temizlik oldu mu?Şu partikül filtresini güzelce anlatacak bir arkadaş arıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın