Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3, 1.6 Tdci, Egzoz Dumanı(Rolanti)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Halit AYDIN yazdı:

focus 3 manuel, 1.6 115 hp..bakım yeni yapıldı..filtreler temiz..

Hemen hemen her turbo dizel motorlarda dediğiniz turbo ölü noktası olur. Devir aralığını 1200 devir üstünde tutarsanız focus 3 için doğru bir aralık olacaktır. Hatta daha alt devirlerde silkeleme yaşayanlar da oldu, servis tarafından normal kabul edilen şeyler bunlar. Bunun yanında dizel partikül filtresi bakımı yapılan yada bakımda değiştirilen bir filtre değil kendi kendini temizleme mekanizması olan bir sistem, bu temizlik için uzun yol yapmanız gerekmekte. Hatta soğuk iklim koşullarında uzun yol yapılmasına rağmen sıkıntılar yaşatan bir sistem. Bu konuyu ihmal etmemenizi öneririm.

Yanıtlama zamanı:
16.01.2018 - 20:23 tarihinde, Halit AYDIN yazdı:

1'den 2 ye vites atınca sanki araç 0'a düşmüşte hız olarak yeniden kendini topluyor hissi oluyor mu?

Bende arabayı ilk aldığımda bu duruma şaşırmıştım.Sanki araç kendini geri çekiyor ve sonra atağa kalkıyor gibi yapıyordu.Bende 1 den 2 ye geçerken 2500 devir ve çok çabuk gaz vererek bunu engelliyorum.Yani 2.viteste 2000 devir biraz üstünde devam ederseniz bir şey olmuyor.Sabah ları bende de beyaz duman atıyor.Rolantim sabit sıkıntı yok.Arkadaşların dediği gibi dert edilecek bir şey değil.

Yalnız ben şu dpf olayına çok takmış durumdayım.Bizim araçlar kendi kendine temizlik yapıyor mu?Temizlik başlayınca ekran da işaret çıkıyor mu?Bir keresinde çalıştı gibi geldi.Koku filan olmuştu.Endişeleniyorum çünkü araç hep kısa mesafe kullanılıyor.Dün akşam 3.viteste 3500 devirde gideyim dedim dakika tuttum.En fazla 6 dk dayanabildim.Kıyamadım arabaya.Fakat bu 6 dk.dan sonra araçta ses değişmesi oldu.Acaba temizlik oldu mu?Şu partikül filtresini güzelce anlatacak bir arkadaş arıyorum.:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.