Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20188 yıl Yazar comment_460343 2 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: size sadece şunu söylemek isterim benim aracımda brc my11 takılı sübap erime problemi olan motorlar için üretilmiş. VSR denilen ayarı var. Sistem otomatik olarak yanma odasına belli zaman aralıklarında ve devirde benzin püskürtüyor bu sayede sübap erime probleminin önüne geçilmiş oluyor. Maliyet olarak geçen sene 2200 tl ye taktırmıştım. Çok memnunum. Performans olarak gaz aldığım yere göre değişiyor. Tabi ki benzinde olduğu gibi performans yok. teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için . fakat söyle bir durum var motor garantisini landrenzo veriyor. 4000 lira lpgye para isteyeceklerini bilsem dizel alırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460429 19 saat önce, Burak Kozanoğlu yazdı: teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için . fakat söyle bir durum var motor garantisini landrenzo veriyor. 4000 lira lpgye para isteyeceklerini bilsem dizel alırdım. 4000 tl vermek bencede mantıksız. Benim aracın garantisi bozuldu fakat hem brc hem de burada taktırdığım firmadan motor garantili. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20188 yıl comment_478778 Ben Atiker Grand taktırdım. Yarı fiyatı oldu sizin maliyetlerin. Gayet memnunum. Tavsiye ederim. Araç 2018 model Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın