Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453119 Bence sarı olması kafi, buna ek ikinci kez "çok önemli" niteliğini taşıyan kırmızı rengin olması -bakın buralarda bile- "acaba nedir?" diye tedirgin ediyor insanları. Sadece, araştırmayı/okumayı seven insanlar kullanmıyor arabayı; anlık panikleri ortadan kaldırmak için iyi bir uyarı sistemine geçilmiş. Bence 7-70'e doğru olan bu şekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453121 bu tür uyarıları kırmızı yapmak tehlikeli...Bakın benim güzel golf'üme, beyaz bir kar tanesi koymuş. 7 den 70'e herkes anlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453143 Belli bir derecenin altına düşünce sıcaklık galiba 4 olması gerekli buzlanma tehlikesini uyarıyor sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453160 Arkadaşlar konusu geçmişken bir soru sormak istiyorum. 3 ay evvel 2012 model 1.6 tdci 95 lik focus aldım. Güncelleme yapıldığını sanmıyorum. Yapıldığı takdirde ne gibi değişiklikler oluyor acaba? Ve bu işlem ücretli midir? Şimdiden tesekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453174 2 saat önce, Cankut Bulut yazdı: Arkadaşlar konusu geçmişken bir soru sormak istiyorum. 3 ay evvel 2012 model 1.6 tdci 95 lik focus aldım. Güncelleme yapıldığını sanmıyorum. Yapıldığı takdirde ne gibi değişiklikler oluyor acaba? Ve bu işlem ücretli midir? Şimdiden tesekkür ederim. Buyrunuz, bu vb kelimelerle çeşitli örnekleri görebilirsiniz. Eski başlıklarda değişiklikler de yazılmış olabilir. https://www.focusclubtr.com/search/?&q=yazılım güncelleme&sortby=newest Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın